Treba mi savet koje baterije da kupim za gamepad (xbox 360).
Razmisljam se izmedju obicnih punjivih i specijalni za gamepad od 4800mAh i USB kablom za punjenje za ~1000 din.
S druge strane obicne mogu da koristim i u druge svrhe, a imam i punjac, vartin.
Ja koristim sanyo eneloop baterije neÅ”to viÅ”e od godinu dana, punim ih na neki kineski punjaÄ i prezadovoljan sam. Ne primjetim da su oslabile, rekao bi da jednako dobro rade kao tek kada su kupljene.
I mislim da je panasonic u stvari vlasnik sanyo-a, tako da nebi trebalo biti prevelike razlike. Bar tako mislim.
Samo Eneloop i nista vise i da Panasonic je vlasnik inace
Ja skoro uzeo Eneloop da zamenim originalne u fixnom telefonu (inace fixni radi po ceo dan, tj koristi se na poslu) drzi ladno 10 dana, a pre je drzao JEDVA 3
Sanyo eneloop imam 4 komada koje koristim 5-6 godina, rade kao prvi dan. Imao sam neke Sony punjive prije njih, nisu izdržale ni godinu. Bez konkurencije najbolja baterija na tržiŔtu.
Eneloop i nemas brigeā¦ Ja korisitm za blic glavu, od juna ove godineā¦ Eneloop pro, 4 komada su bila ja mislim 20-25eā¦ Napunim ih i ko zna kada cu opetā¦ Jednostavno, evo poslednji put sam ih punio pre jedno dva meseca, a do sada sam fotografisao jedno 8 zurki, 4-5 portretisanja i jos po malo ovako za sebeā¦ I na charge test jos uvek pokazuje da su na zelenom, tj da su puneā¦ A veruj mi, blic sa ttl je bas veliki potrosacā¦
Stigle baterije. Taman da ih ubacim u dzojstik, kad ono jedva udje! Pokusam da vratim poklopac, i njega jedva vratimā¦ Da upalim dzojstik, kad ono sipak, NECE!
Baterije su ready to use, znaci ne moraju da se pune odma?
Ima li neko ideju sta sad?
ma stavi to na punjac bre, svaka baterija kakva god da je, od stajanja se prazni, pa ti sad vidi kad su one proizvedene i koliko su stajale u radnji, trasnportu gde vec i kroz koje je uslove ta baterija sve prosla dok kod tebe nije dosla
Stavio ih u digitalni i radiā¦ Mora mene nesto da zeza pa to ti je
Baterije su pune i sve rade. Ubacio sam u jedan dzojstik i sve ok, ubacim u drugi, nece. Zamenim baterije, nece, zamenim celu kasetu sa baterijama radi. Vratim staru kaseticu i obicne baterije, radiā¦
Samo nece ove punjive da prihvati.
Muka golema
Imam ih i ja, odliÄna priÄa. Bukvalno kad se istroÅ”i, skinem poklopac, zamenim bateriju i teram dalje. Ne bih se navikao sada da kaÄim kontroler na punjaÄ a i to bi bilo neizvodljivo jer viÅ”e Älanova koristi konzolu. Ovako se baterije nezavisno pune i uvek imam spremne druge za koriÅ”Äenje.