E da, svakom bih preporucio arhivu GFW podcastova na 1up.com, koje su vodili legendarni Jeff Green i Shawn Elliott. Sate sam proveo slusajuci ih dok radim… nije ni 1up.fm los, ali ovi momci su skoro uvek briljirali…
xboxrepublika/forum
sk/forum
facebook (mada sada ne bas tako cesto, posto me jakooo nervira idiotluk onaj tamo, zamislite neki decko napravi grupu kompjuter, i ja sad ajde obozavaoc sam kompa i udjem u grupu, kada on svaki dan samo stavlja linkove za youtube za tamo neke srpske repere, more nosi se).
Pozdrav dobri ljudi,reko vreme je i ja da se ukljucim u diskusije ovde posto sam najzad nabavio konzolu (hvala PekiSa jos jednom :D).Forum je odlican,samo tako nastavite.Malo off topic ali da se vratimo na temu.
Bench forum
Krstarica
Limundo
Pirate bay
ProjectW
Mozzart
Gamespot
XboxRepublika
Pozdrav wonki, kao i uvek drago nam je da imamo josh jednog clana koji je nadam se spreman za svakakve diskusije na ovom forumu… Mozda se i cujemo na live-u jednog dana:);), i da naravno PekiSa je car i moram da ga pohvalim jer su cene stvarno ali stvarno odlicne…
Pa evo i mog rasporeda. (nije uvek ovim redosledom)
Gametrailers.com Lockerz.com (ovo uglavnom samo se ulogujem i odgovorim na daylies) Youtube.com (ili slusam moju playlist ili trazim neke budalastine) hotmail.com (proveravam postu redovno) Limundo.com (gledam kakve sve budalastine i ponekad pametne stvari nasi stavljaju na prodaju) Raptors.com (gledam kako sta ima novo kod mog omiljenog NBA tima) Facebook.com (ovde ne provedem ni 5 minuta)
A onda na kraju odem na Bing (moj Google) i trazim razne stvari.