Koja je prva igra koju ste presli?

Meni je Bayonetta prva predjena igra sa 360-ice.
A bas prva igra je Jazz Jackrabbit 2 (best game evah! :rock:) za PC. Verovatno sam presao nesto sa sege al’ se ne secam. :slight_smile:

Gears of War II ili GTA IV.
Davno je to bilo, ne mogu da se setim.

Kad sam dobio Xbox prva mi je bila Fable 2.

Na xbox Gears of war 2 :cool:
A na PC koliko se secam Resident Evil 1 :rock:

Rick Dangerous za commodore 64, ali sa siframa , posto sam imao 6 i nisam bio toliko vest :slight_smile:

Ja kao mali nisam voleo da “prelazim” igre… Vec da igram 10 igara odjednom…
Ali kad sam dobio PSone sve se promenilo uz memorijsku karticu… Ali opet nisam prelazio igre :D.
Sve dok negde oko moje 11. ili malo ranije godine nisam prvi put igrao Resident evil… (kec naravno).
Znao sam uglavnom o cemu se radi, znao sam engleski ali ne toliko dobro kao sada, ali dovoljno da shvatim sta se dogadja.
To je bio verovatno prvi i poslednji put da igram neku igru i da se malo plasim (mene je jako tesko uplasiti kad su igre u pitanju).
I toliko mi se svidela igra da sam gurao i gurao :smiley: cak i ako je bila JAKO komplikovana za to vreme i pogotovo za moje godine.
To je bilo kao da sam u petom razredu a da radim kontrolni za osmi razred iz matematike… (u stvari bilo je mnogo lakse nego to…:D)
I na kraju kada sam presao bio sam toliko srecan da sam opet presao… Na vecoj tezini (bilo je to Directors cut verzija pa je imalo onaj advanced/tezi mod).
U tezem modu ne samo da su zombije/bosovi bili mnogo tezi nego su i predmeti potrebni za zagonetke bili premesteni… Bile ja to prava “nocna mora” ali nakon nedelju dana… I TO sam presao…
Znaci iskreno… Ne secam se kada sam zadnji put se toliko zabavio i usrecio oko neke igre, cak ni Halo ne moze toliko srece da mi da, a to mi je omiljena igra. Iskreno ni jedna danasnja igra nece moci da vrati taj osecaj, to je bilo jedno (dobro dva puta) i vise nikada :(.

prva igra koju sam celu zavrsio bio je originalni Super Mario Bros. za NES , a poslednja Professor Layton And The Diabolical Box za DS.

Prvu igru koju planiram da predjem kad kupim XBOX 360 je Resident Evil 5 :slight_smile:

Ja mislim da je on mislio na prvu igru koju ste prešli na Xboxu 360 :rolleyes:

A prva igra koju sam presao na Xbox 360 je bila Halo 3…
“How cliche…”

Prvo igra sto sam preso?Hmmm…jos odavno,na PC TMNT… :slight_smile:

Onda prvu igru koju sam prešao bila je Duke Nukem 3D. Imao sam četiri godine i igrao sam sa ocem. :smiley:

Prva igrica koju sam presao na xbox-u je Gears of War 2

Hmmm, prva igra koju sam ikada presao je bila Zelda:A Link To The Past za snes jos danve 1996 a za Xbox 360 cini mi se Darksiders.

Koliko se secam, to je bio Batman Arkham Asylum - Na Xboxu.

Inace, prva igra koju sam presao jeste Super Mario :slight_smile: Na Segi (Sega - Tako sam je ja barem zvao :smiley: Ne znam tacno koji model - Bilo je to davno, imao sam oko 4 godine). Bio sam nesto bolestan, i nisam se vadio iz kuce sigurno nekih mesec / dva … Tada sam zapoceo neki “Semi Hardcore Gaming” :smiley:

Virtua Tennis 3, ubedljivo najbolja igra :slight_smile: ukusi se razlikuju

Prva na xbox-u? Zaista nemam pojma. Verovatno Fable II, no nisam siguran… Slabo koju igru inace i zavrsim… :rolleyes:Gta serijale npr, evo RDR vucem vec 2 meseca. :happy Sad kad pogledam na boxu sam presao Gears-e, Batmana, Assassins Creed. Mislim da je to to :slight_smile:
Na PC-u sam uspeo FarCry da obrnem kao i sve Call of Duty igre.

Presao si Mario na Segu xD?

Lost Planet
zbog te igre sam i najvise pazario prvi xbox 360 koji je crkao
valjda ce ovaj drugi da potraje :slight_smile:

Metro 2033 :smiley:

Naruto broken bond i DB Raging Blast cini mi se da su to prve koje sam presao na xbox