Dobro dosli u svet Kodija, popcorn radi preko torenata i katastrofa je spor. Posto su neki bitniji repository-ji popucal u poslednjih mesec dana vrlo tesko je pohvatati konce kao pocetnik. Skinite exodus plugin radi u fulu takodje nadjite ultimate TV ima nove iptv liste svaki dan nekada ima i ex-yu kanala ali ih brzo gase… ovo je bilo na tvaddons repo koji je ugasen jer ih je filmska mafija ih tuzila…
Mozda će zajednica da me linčuje,al ja ovde nikakvu prednost ne vidim u odnosu na torrente… Skineš kad hoćeš,gledaš kad hoćeš… Kablovska mi je na 3 tv-a, 700 din. Tako da… Al svejedno, svaka cast za tutorijal,mnogima ce biti koristan
Film se skine i namesti u roku od 10 minuta maksimum sa boljim kvalitetom slike i zvuka…
Dobra je stvar ali ne vidim svrhu
Skinuo bas, i mogu reci da sam veoma zadovoljan za sada… Taman da nastavim sa big bang theroy, posto sam ga batalio
Kako skidas titlove?
Jel moze kodi da strimuje na chromecas?
Ko voli da skida torente, neka uzme chromecast i oseti magiju. Fenomenalna apliakcija za telefon Videostrim strimuje sa kompa na tv bez muke…plus ne mora titl da se preimenuje, a ne mora cak da bude ni u istom folderu kao film.
Titlove skida automatski, piše u tutorijalu gore. A kodi postoji za chromecast tako ga instaliraj direktno tamo i uživaj.
Hvala, vrhunski tutorijal. Jednom sam krenuo kao da skinem i podesim. Zavrsilo se sve tako sto me mrzelo posle 5min. Ali ko sve podesi i namesti najbolja stvar ikada.
Ovo su ne znam kako pustili na store, ako ima novijih filmova nesto je tu promuljano provericu zanima me…
Kako je MS ovo dozvolio?!
edit: ukucam u search, i ima cak 8 free movies apps
Ja se pitam ali koga briga kul je
I normalno, kao najveci baksuz, meni ovo je radi Radio sam sve po ovim koracima, medjutim ne mogu instalirati Exodus
Petljam se vec sat vremena Uvek sam bio baksuz koji nikada nije mogao nesto lako resiti
Edit: Ubacim http://mediarepos.net/kodistuff, ali meni nista ne izbaci kada idem install from zip file.
Nista…
Toliko sam iznerviran da bih slomio telefon sada… zasto meni nikada nista ne ide od ruke
Batice,ko i da ti pomogne kad dolaziš svaku noć u 01h. Ljudi spavaju Ja radim noć,al ne mogu ti pomognem,jbg
Tad nadjem vremena… pravimo neku tendu, pa sam u poslu
Namucih se sa kodijem i jos uvek ne vidim svrhu ovog cimanja kada je najjednostavnije skinuti film za 10 min i pogledati ga… Smorio me zesce Kodi… “Staromodno” je uvek bilo bolje
Pazi viri ti gajba jelenka tamo u pozadini,a dobra ti i majica. Vidim ja da si dobar potrošač tog brenda
Upario sa majicom
A kad pijem, pijem votku
Ni meni nije radilo na prvi put ,moras izaci,pa opet uci, meni je tako onda pokazalo onaj zip file,
BTW:
FLIXNET je fenomenalan addon za Kodi, probajte ga
Sinoć prilikom instalacije kodi-a na win7 sam se ponovo sjetio zašto win koristim minimalno samo za neke stvari koje nemaju na linuxu.Te fali ovo te fali ono i na kraju morao da riješim problem ide zvuk a na slike.Uglavnom život je mnogo lakši na opensource