Prelep. Ja sam i dalje zaljubljen u poslednji Civic
Kakva će biti nova integra sestrinski luksuzni model?
Dobro mi reče da preskočim
A bas je lep…
Gledam od svih tih novih kola, jedino camry i evo ovaj mi se svideo. Doduse camry unutra izgleda kao moj golf 4 ili 206
I novi Santa Fe, svidja mi se koliko je ruzan, ali su motori sranje.
A supra
Moze i Giulia onda🍀
To nisu kola za svaki dan, posebno ako se mnogo kilometara prelazi. Gledao sam kad sam kupovao i giuliu 2.2, al kad podvuces crtu 508 stvarno trosi kao sibica a cesto ga teram na duza putovanja. Do Srbije i nazad potrosi 190€ goriva
more of the same… sranja sve do jednog
samo camry 2.5
Jos jedan dokaz da je cela ta zelena sektaska agenda cista laz i politicka prica… sto odavno svaka budala i zna. Ali…
Pricas o Xboxu ili…?
Veća zapremina manja snaga manje zagađuje od ovih troklipaca sa 2 turba 400ks
Ali ceo koncept je pogresan. Sa gomilom lazi.
Pa neko mora da plati napredak kroz tehniku moto dozelgejt kompanije
A uz sve to nam prodaju renoa za 45, skodu za 55 pezoa za 65 i vw za 100.000€
A crkavaju na 150.000 ili ti 3-6 godina.
mi smo budale nisu oni.
I onda dodju ovi geniji na jutjubu i kuckaju plastiku kod domalog prsta da vide kakvog je kvaliteta plastika koju ce pipnuti nikad ili kada menjaju filter kabine ako sami rade mali servis.
A 1.0 TFSI ili 1.2 pureshit ispod haube
https://link.mobile.de/6D59PCGudFyGZ65p8
da ne bude da lupam cifre, svojim ocima sam video u salonu tuarega za 110.000, tad sam shvatio da je kraj
Zamisli da nije narodni auto bio bi duplo skuplji.Golf r je došao do 80 k u maxx opremi
Pa na zalost nije zato a napredak je minimalan.
Razlog tih eko sranja je prvo foliranjei uzimanje para.
Drugi je sto su dugo time drzali van igre aziske proizvodjace. Sada su Azijati stigli tu pricu i sada vidimo da je jedino ostalo da kazu “ok losiji smo ali uvodimo ludilo carine da se zastitimo”
(Sve ono sto su pricali pa kontra)
A napredak je smesan realno.
Npr ja vozim 100god bmw npr razika izmedju nekog BMW iz 1992 i 2022 je smesna.
Sem u led rasveti karton City sil… Ima elektronike ali mehanicki NULA razlika.
Top vraćamo se na pravi put
Retkost u današnjoj autoindustriji: Mercedes-Benz ima novi benzinski motor! Retkost u današnjoj autoindustriji: Mercedes-Benz ima novi benzinski motor! - B92