1x199
1x599
98x1099
Pa ja mislim da jeste gotovo sa Fićom, zato i daju sad ovaj novi jer znaju da nemaju ljudi baš para da skupljaju dva modela istovremeno.
Ovaj Charger što ja skupljam je sada na 92. broju od 110. A cena je ista za sve, krene sa 200 kao promo cena prvog broja, pa onda 400 ili 500 i posle 1000-1100 din u zavisnosti od modela. Meni je ovaj Dodge dosta za sada dok ne daju R34 Skyline
za te pare kupim pracog Stojadina
Pa Stojadina da, ali Dodge Charger (punjač) teško
Koliko treba, jedno 2 godine da skupljam?
Mnogo je kume
Pa otprilike Ja sam uspeo da skupim za sada 92 broja bez da počnem da sklapam To će da bude kul kad se skupi par nas pa sklapamo svi odjednom.
Svaka ti cast. Bas ozbiljno.
Vala ne znam gde ću više sa kesama, moram pod hitno da počnem sa sklapanjem
Mamu mu jebem ipak je bio računar motora što mi se nije palio turbo.
Ni senzor turba, ni map senzor, ni maf senzor, ni egr.
Pre jedno 2 godine mi bio zapušen odvod lišćem kod strane šofera i nakon velike kiše mi sam modul bukvalno plivao u vodi. Čudili se i ja i električar da računar motora radi jer je bukvalno odma do sama. Samo mu je trebalo jedno godinu ipo da manifestuje.
130€ na kraju, nije strašno
Koji auto? I kako ti se ponasao bez turba?
Merc w203, 2002. god. Ni u leru, ni u brzinama nije hteo da pređe ni jotu preko 3000 obrtaja, nekad bi pomoglo da se ugasi na par sec i posle bi radilo, većinom rano ujutru bi radio (kontam verovatno jer je hladno), do posla, popodne već kad hoću nazad nope.
Na xentry dijagnostici javljalo mislim da je b36 i još jednu grešku, previsoka voltaža na pedali gasa. Ova prva nije mogla da se obriše dok se nije zamenio komp.
Pričam sa drugarom skoro, kaže i njemu na istom autu samo karavan riknuo senzor bregaste i nije mu išo preko 2000
I posle mi se čude što neću ništa novije od 1996. bem ti elektroniku i ekologiju
Činjenica da su auta sve manjeg kvaliteta da bi se češće mjenjala a to je omogućio razvoj tehnologije kada mogu da naprave komponente i da izračunaju koliko će trajati tj taman da izađu iz garancije
Za ove što skupljaju makete
Pa ko i sve brate, takva vremena, kad su i žene pune plastike i legura što ne bi i kola
Odgledao sam neki dokumentarac o w124 kako se tad marilo na kvalitet i pravilo bolje nego što treba da bi se zadržao premijum a sad trpaj reno pod haubu i stavi svoj logo
Ali ni tada nisu svi pravili kvalitetne automobile, ima si svega par proizvođača koji su se vezivali za kvalitet i pouzdanost.