Ko šta vozi i šta bi voleo da vozi?

1x199
1x599
98x1099 :grin:

3 Likes

Pa ja mislim da jeste gotovo sa Fićom, zato i daju sad ovaj novi jer znaju da nemaju ljudi baš para da skupljaju dva modela istovremeno. :thinking:
Ovaj Charger što ja skupljam je sada na 92. broju od 110. A cena je ista za sve, krene sa 200 kao promo cena prvog broja, pa onda 400 ili 500 i posle 1000-1100 din u zavisnosti od modela. Meni je ovaj Dodge dosta za sada dok ne daju R34 Skyline :joy:

1 Like

za te pare kupim pracog Stojadina

Pa Stojadina da, ali Dodge Charger (punjač) teško :joy:

3 Likes

Koliko treba, jedno 2 godine da skupljam?
Mnogo je kume :grin:

Pa otprilike :joy: Ja sam uspeo da skupim za sada 92 broja bez da počnem da sklapam :joy: To će da bude kul kad se skupi par nas pa sklapamo svi odjednom.

1 Like

Svaka ti cast. Bas ozbiljno.

1 Like

Vala ne znam gde ću više sa kesama, moram pod hitno da počnem sa sklapanjem :joy:

1 Like

Mamu mu jebem ipak je bio računar motora što mi se nije palio turbo.
Ni senzor turba, ni map senzor, ni maf senzor, ni egr.
Pre jedno 2 godine mi bio zapušen odvod lišćem kod strane šofera i nakon velike kiše mi sam modul bukvalno plivao u vodi. Čudili se i ja i električar da računar motora radi jer je bukvalno odma do sama. Samo mu je trebalo jedno godinu ipo da manifestuje.
130€ na kraju, nije strašno

2 Likes

Koji auto? I kako ti se ponasao bez turba?

Merc w203, 2002. god. Ni u leru, ni u brzinama nije hteo da pređe ni jotu preko 3000 obrtaja, nekad bi pomoglo da se ugasi na par sec i posle bi radilo, većinom rano ujutru bi radio (kontam verovatno jer je hladno), do posla, popodne već kad hoću nazad nope.
Na xentry dijagnostici javljalo mislim da je b36 i još jednu grešku, previsoka voltaža na pedali gasa. Ova prva nije mogla da se obriše dok se nije zamenio komp.
Pričam sa drugarom skoro, kaže i njemu na istom autu samo karavan riknuo senzor bregaste i nije mu išo preko 2000 :smiley:
I posle mi se čude što neću ništa novije od 1996. bem ti elektroniku i ekologiju

1 Like

Činjenica da su auta sve manjeg kvaliteta da bi se češće mjenjala a to je omogućio razvoj tehnologije kada mogu da naprave komponente i da izračunaju koliko će trajati tj taman da izađu iz garancije

1 Like

https://www.motor1.com/news/736039/marck-zuckerberg-car-cadillac-ct5v-blackwing/?fbclid=IwY2xjawFvHl5leHRuA2FlbQIxMQABHViTibEKNQDUcT5xFp_DizWP4_19OgMhibZ11mXV1djCL0_qlgvdhNHMjQ_aem_l0vyMijWmfpboK43GM_1eg

Za ove što skupljaju makete

Pa ko i sve brate, takva vremena, kad su i žene pune plastike i legura što ne bi i kola :smiley:

Odgledao sam neki dokumentarac o w124 kako se tad marilo na kvalitet i pravilo bolje nego što treba da bi se zadržao premijum a sad trpaj reno pod haubu i stavi svoj logo

2 Likes

Ali ni tada nisu svi pravili kvalitetne automobile, ima si svega par proizvođača koji su se vezivali za kvalitet i pouzdanost.

1 Like