Knights Contract

Release date: Spring 2011

Publisher: Namco Bandai

Developer: Game Republic

Number Of Players: TBA

Genre: Action/Adventure

Release Date: Spring 2011

Platforms: PlayStation 3, Xbox 360

Postavljanje vitezova ugovora odvija u izmišljenom verziji Europe u srednjem vijeku s tamnim fantazija karakteristikama, koje uključuju vračanje, vračanje, i zagrobni čudovišta. Praznovjeran mržnja za vještice je norma za društvo. Kao rezultat toga, ljudi su u stanju zaposliti vještica-lovci i vještica-krvnici. Igra slijedi Heinrich Hoffman, iskusni vještica-krvnika udario po prokletstvo, i mlada žena po imenu Gretchen, koji je reinkarnacija vještice koja Heinrich nekad pogubljen. U čin osvete za svoje izvršenje, Gretchen psovke Heinrich s besmrtnost.

Istodobno, svijet se potlačeni od strane horde čudovišta. Gretchen, koji namjerava u potpunosti živjeti svoj život kao i ona prije nije mogao, odluči da se suoči prijetnje izravno udružuju snage s prokleti krvnik, Heinrich. Sada besmrtan Heinrich je prisiljen zaštititi smrtnom opasnosti od Gretchen, u nadi da će poništiti prokletstvo.

Igrate kao nepobjedivi ratnik Heinrich, koji je sklopio ugovor s uskrsnuli vještica pod nazivom Gretchen da je zaštiti od zla. Ako tvoj 'idući da se prijavite zaštitnik, možda i prijaviti nekoga tko ne može biti ubijen i wields ogroman kosa, zar ne?

Heinrich i Gretchen su na misiju da se zaustavi zlo dr. Faust, koji je do sve vrste evliness u srednjovjekovnoj Njemačkoj. On je bolje paziti, jer Heinrich i Gretchen čini se težak borbe momčad. Igrač kontrolira Heinrich, koji se uglavnom koristi kombinirani okvir na bazi melee napad da zakolje svoje žrtve. U tom smislu, Knight’s Ugovor je prilično standardna u svojoj igrivosti. Twist je da je on također ima mogućnost da poziv na Gretchen’s Magic vještine tako da držite pritisnutu desnu okidač (iako sam vidio igru trčanje na Xbox 360, to će također biti dostupna za PS3). Kada Heinrich nalazi svoje potresno i kasapi nije dovoljno da biste dobili posao ispunjavanja, on može angažirati Gretchen je witchy načine i baci uroka.

Ali putuju s vještica ima downside. Zbog Heinrich je potpisao ugovor sarcred za zaštitu Gretchen, on ne može dopustiti da padne u borbi. Ako ona ne, to je igra-over. Ako to zvuči kao vitezovi Ugovor je u osnovi jedan veliki pratnja misije, dobro, to je vrsta. Ali Mito me uvjerio da igra je osmišljen kako bi utjecati na napetost zaštite Gretchen čuvajući osjećaj moći koji bi trebao doći s kontroliranje nepobjediv ratnik.


https://youtu.be/LHcJYxWZvbA

https://youtu.be/47pR-2uzYwE

akiris nije bas kao tvoj opis ali mislim da sada moze da prodje? bolje je nego sto je bilo?! ako mislis da bi trebalo nesto izmenuti, slobodno ako zelis i imas vremena.

Ovo sam vec video pre jedno dva meseca, cini mi se da je bilo reci o tome da je druga reklama cenzurisana i da je sve ovo belo sto prsti u stvari krv i da ce se u igri videti kao crvena a ne bela.Inace igra izgleda odlicno, ko ce docekati narednu godinu :confused:…toliko dobrih novih naslova…

Ne izgleda lose. Podseca me na Dante’s Iferno i na Bayonetu (posebno) … Pogledajte malo bolje u Gameplay trailer-u - Koristi slicne spelove kao Bayoneta, ona fora da priziva demone i oni ih kao pojedu …

japanstina na delu :slight_smile:

@Kornjača
Ne bi bilo loše, kada već praviš thread za neku igru, da to malo lepše uradiš i ušminkaš. Možeš npr staviti ko je proizvođač, datum izlaska, omot ako ima, ili neki screen-capture… i tako to… Edituj prvi post sa ovim što sam predložio, biće i lepše i preglednije, a i trudimo se da uniformišemo game-threadove !

evo za sablon uzmi moj thread

http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-video-igre-i-vesti/1638-kingdoms-amalur-reckoning.html

Novi gameplay video:

i par screenova:

i artwork:Probao sam ovo juce, moram reci da i se nije svidelo…igrao sam jedno pola sata i bas je nezgodno kontrolisati lika (ili bolje reci obuzdati kada se zanese) a i nesto mi nije u redu sa slikom, sve druge igre igram u full hd na svom lcd-u od 107 cm i sve su kristalno jasne, pogotovo enslaved i lost planet 2 ali ova igra mi je nekako mutna, kao da sam razvukao neki los snimak sa youtube-a na ogroman ekran, sve sami kvadrati.