Klasicne avanture za xbox360

-Monkey island i Monkey Island 2
-Syberia i Syberia 2
-Dreamfall The Longest Journey za xbox - pa preko emulatora

Da li ima jos neka klasicna avantura za xbox360 ili za xbox a da moze da se igra preko emulatora?

ps: u klasicne avanture ne racunam igre tipa Life is strange gde pricaju,pricaju,pricaju pa onda jednom kliknes.

Možda Gray Matter za 360, mada, pitanje je da li bi ti se svidela. Imaš i one Sherlock Holmes igre, kao i Telltale igre, to je to. Na PS3 ima nešto veći izbor, ali je i tamo on poprilično ograničen, jer na konzolama taj žanr nije popularan.

Sent from Despair Academy using Amala Network

Hvala,

na Sherlocka sam zaboravio, a imam ga instaliranog :slight_smile:

Da li ima jos nesto na orginalnom xbox-u pa da moze da se igra preko emulatora - tada nisam pratio konzole?
Dreamfall The Longest Journey je odlicna igra.

Izasao je i: King’s Quest: A Knight To Remember Episode 1

Odigrao sam King’s Quest ep1 prelepa igra :sun:
Odigrao sam i Life is ep 1-4, kad se naviknes na prica-prica-prica i nije losa, dobra je ideja vracanja vremena i atmosfera, samo kratko traju epizode - po 2-3 sata igranja.

slazem se za King’s quest ja i brat smo odusevljeni igrom :wink:
dugo nismo nista igrali, ovo je stvarno za pohvalu.

Life is strange je odlican. Zadnja epizoda je bas upecatljiva.

Sad sam video da postoji Goosebumps igra za PC, 360, PS4, PS4, XO. U pitanju je point and click igra koja služi kao prequel filmu. Bukvalno je bilo 0 marketinga kad je igra u pitanju, a deluje interesantno.

Takođe, Telltale je povodom 30 godina od Back To The Future 13.10. ponovo izdao Back To The Future: The Game za sve konzole i PC. Do tad je igra bila na PC, PS3 i iOS.

Na PS3 imaju još dve sezone Sam And Max, Jurassic Park i neka detektivska point and click avantura, kojih nema na 360.