Kingdoms of Amalur izbacuje da format nije podrzan

Vec sam slucajno postavio na pogresno mesto pa ajde da sada iskopiram ode pitanje.

“mam mali-Veliki sa Kingdoms of Amalur skinuo sam i snimio na cd sve je ok proslo ali… procita igru pokazuje sliku u meniju ali nece da je pusti. pise da nije podrzan foramat diska. Moze neka pomoc? Ili neki drugi ok link na pm? hvala.”

"Narezao sam sve prema uputstvu, kada sam stavio link mislio sam na neki za skidanje neki srugi torent u slucaju da je ova verzija losa. A to sto sam napisao mali-veliki problem je bila sala u kontekstu da je verovatno problem smesan ali meni ocito veliki. A narezao sam na dvd kao i uvek do sada. "

Stalno mi izbacuje kako god da narezem da format nije podrzan. U deshu stoji lepo ikonica i pise koja je igra ali nece da je pusti. Da napomenem da mi ne treba za izlazak na net. Predpostavljam da monda ne moram da je provlacim ili kako se vec kaze kroz onaj AGBX… sta god. Kako da narezem da se smo ko covek izigram sam sa sobom. Da nije u pitanju losa igra, pa da mi neko pusti drugi link na pm itd… Nemam predstavu niti se preterano razumem,

imas lt2.0 skinuo si verziju za lt3.0. ako nisi obrisao image sa kompa prati ovo uputstvo, narezi posle ispracenog tutorijala i mora da radi.

http://www.xboxrepublika.com/pitanja-oko-rezanja-diskova/4175-kako-xgd3-igre-za-lt-3-0-konvertovati-za-lt-2-0-a.html

ISO od novih igara je prepatched za LT+ 3.0, zato uvek moras da patchujes po tutorijalu gore da bi igre radile na LT+ 2.0

Hvala Vam puno, probacu danas posle posla.

:doh: Nista opet, pratio sam kompetno uputstvo, skinuo AGBX zavrsio sa time, posle sve radio po onim slikama, dovio sve iste rezultate kao na slikama sa uputstva i nista. Ista greska isti problem. Nema nista od svega. Izbacuje mi sve isto. Ali stvarno sam sve radio kako stoji tamo.

pa taj patcher vazi pod uslovom da nisi pokupio silent update. ako jesi, onda ti moze pomoci samo flash na 3.0

Ne znam kako se kupi to, moze li preko neke igrice, posto konzolu nikada nisam prikacio na mrezu.

pogledaj koja ti je verzija dashboarda

Dash je : 2.0.13604.0
I sta sada? Sta znaci to ja moj problem? Moram li da uradim update? I kako se to radi?

hmm taj dashboard ne nosi silent update, trebalo bi da ti igra radi. jesi siguran da imas LT+2.0 barem? probaj da skines neki drugi rip

Probacu ovih dana da skinem neki drugi rip. Sto se tice tog LT+2.0 ma da se ne razumem bas najbolje mislim da imam posto u principu igram sve najnovije igre koje izlaze od Betmena, Dark Souls itd. A ni konzola nije prastara, kupljena u Avgustu 2010. Ali sam uspeo da je zakljucam pri nekom update koji se pokretao sa cursed crusade-a odneo sam kod ljudi gde sam uzeo konzolu oni su otljucali i rekose da su sve sto mogu najnovije stavili a to je bilo u novembru, tako da je valjda sve ok. Sada mozda jedno glupavo pitanje kako da vidim koji je LT ?
Ali probacu sa nekim drugim ripom u svakom slucaju. I hvala na interesovanju u svakom slucaju.

ako ti batman i dark souls rade onda imas 2.0. ne mozes da vidis nikako koji ti je lt stavljen. definitivno probaj neki drugi rip. ili ako imas flash od 8gb, stavi taj patchovani iso na njega, zajedno sa imgburnom, pa kod nekog drugara pa probaj da narezes tamo. ko zna, mozda te rezac zeza.

Upravo sam skinuo drugi rip, probacu, ako ne bude radio idem kod nekog da snimim ponovo. Hvala

Opet nista, ovo bas postaje frustrirajuce, kako sam krenuo toliko sam narezao i bacio diskova da mi se vise isplati da se otvorim za original:swear::envy