Kingdom Hearts II.8 HD Remix TGS Trailer

Ovo je kao teaser verzija, trebalo bi da uskoro prikažu ceo trejler, ali mi je i ovo dosta. Sve smo bliži KH3 :slight_smile:

Ne pratim ovaj serijal ali me zanima ovo II.8 tj, da li je bilo i II.7 ili neka druga brojka, i na čega se to tačno odnosi?

Nameravam nakon što završim Gears Retrospektivu napravim neki mini guide za Kingdom Hearts, jer prava papazjanija igara i naslova.

Pošto su Kingdom Hearts izlazile za svakave konzole do sad, jer je Nomura bio zauzet sa FFXV, nastala je opšte zabuna oko toga kad treba koju igru igrati. Zato je SE napravio dve kolekcije sa po tri igre, koje su izašle za PS3.

Prva kolekcija je Kingdom Hearts I.5 HD Remix, koji sadrži

Kingdom Hearts 1,
Kingdom Hearts Re:Chain Of Memories, koji se dešava između prvog i drugog dela,
358/2 Days u obliku filma, koji se dešava paralelno sa Chain Of Memories.

Druga kolekcija je II.5 HD Remix, koji sadrži:

Kingdom Hearts 2
Birth By Sleep, koji je prequel prvom delu sa tri nova lika, koji je jako bitan
Re:Coded, koji je u obliku filma, a služi kao neka sporedna priča bez preterane koristi za celokupnu priču, van par scena

Kingdom Hearts II.8 je treća kolekcija, u kojoj se nalaze:

Kingdom Hearts 0.2, koji je nastavak Birth By Sleep
Dream Drop Distance, koji se dešava posle Kingdom Hearts 2
Kingdom Hearts Unchained X Back Cover, ili tako nešto, koji je film baziran na mobilnoj igri Unchained X, koja je pre prequel, koja se dešava još pre Birth By Sleep, i za sad predstavlja početak Kingdom Hearts Timeline. Ovaj film takođe ima neke izmene u odnosu na igru, jer se najviše fokusira na likove koji se zovu Foretelleri.

A ime je osmišljeno na neki debilan način, koji opet ima neke logike. Ovo je kolekcija koja uvodi u KH3 i treba da bude poslednja igra pre izlaska 3, i ima deo koji se zove 0.2, koji uvodi u 3. 3 - 0.2 je 2.8. To je ta neka logika :smiley:

Ceo/produženi trejler :slight_smile:

Baš mi se sviđa remix pesme, jedva čekam da ovo izađe.

Evo i engleska verzija: