Kingdom Hearts 2.8 Prologue & Kingdom Hearts 3 Trailer

Slazem se… iako nisam JRPG fan, obe igre su mi na must listi za 2016.

Ni ja nisam ljubitelj JRPG navise zbog pretjerane obimnosti ali ove 2 igre su me kupile! Ni No Kuni je odlican i za nijansu bolji od KH-a ali zato Miki i drustvo uljepsaju dan uvjek :smiley: Ja sam uzivao igrajuci i prisjecajuci se starih crtica dok me mladji buraz za 90% likova pitao ko su :frowning:

hahaha izadje Kingdom Hearts 3 ali ne i Half Life 3. Ma ovo je dokaz da izlazi HL3 :smiley:

Jedva čekam. Mada, sumnjam da će se pojaviti u 2016 zbog Persona 5 i FFXV. 2.8 hoće, ali 3 mislim da će u 2017, pre E3. Svejedno, KONAČNO. Serem se u FF Versus / XV. 10 godina… I dve generacije… Uff, ove godine sam ponovo prešao prvi i drugi deo Final Mix, sledeće da probam da pređem Chain Of Memories, mada mi ide mnooogo na živce gameplay sa kartama koji su tamo primenili. Šteta što se 2.8 neće pojaviti na ps3, da se upotpuni kolekcija pre 3 :slight_smile: Al dobro, na ps4 neće biti 1.5 i 2.5 :smiley: Yet…

Persona 5, Ni No Kuni 2, Kingdom Hearts 2.8, Kingdom Hearts 3… Damn son, spisak PS4 igara za nabavku postaje sve veći :slight_smile:

Zato ostavljam PS3, ne prodaje se samo se promjeni termalna pasta i opleti :smiley:

Nisam skontao zasto neces da prodas ps3, ovo su sve ps4 igre. Jel si ti jos uvek bese u nemackoj?

Ja bih prodao odavno da me ne mrzi a sad su pali na 120e. I nikako da zavrsim Pupeteer, GOW Ascension i prvi Ni No Kuni cu morati od pocetka… Sto ne izbacise lepo remastere svih ekskluziva, da bez grize savesti prodam ps3.

Edit: ah da verovatno zbog piraterije.

Kingdom Hearts 1.5, 2.5, Ni No Kuni, to je sve samo na PS3. Ali da, i piraterija je verovatno jedan od faktora.

Ni ja neću prodati PS3, ne vredi on tih 120 evra, već mnogo više, kao i moj 360. Za te pare ću ih radije zadržati i polako preći sve što imam u backlogu, a to je dooosta :smiley: