Kreatori igara Heavy Rain i Indigo Prophecy na GDC-u su prikazali demo svoje nove capture tehnologije kroz kratak film o androidu imena Kara. Quantic Dream su na ovaj nacin htijeli da prikazu novi engine u odnosu na onaj koji je pokretao Heavy Rain, te su napomenuli da je sada na oko 50% implemenatcije svih novina koje su planirane. Inace, ovo tece u real time-u na PS3.
Iako su rekli da ovo nije dio iz nove igre koju razvija QD, na slican nacin je predstavljen i Heavy Rain sa videom The Casting.
Osobni utisak je da graficki ovo stvarno izgleda impresivno, iako mi se cini da je lip-sync malo off. U svakom slucaju zanimljiv uradak i uvod u njihov novi projekat (najavljena kao ekskluziva za PS3)
Ovo je tech demo za igru koja ce biti ps3 ekskluziva. Drugi klip je tech demo za heavy rain, koji je na kraju izgledao bas tako, cak se i ova glumica pojavljuje. Verujem da ce isto biti i ovoga puta.
Gde si to procitao,po onome sto ja znam ovo ti je predstavljanje novo engine-a koji bi trebao da stupi u njihovim novim igrama,da li ce to biti ova ‘‘Kara’’ ili nesto drugo ostaje da vidimo ali nista jos nisu najavili…
Gledao sam interview sa David Cage-om na gametrailers-u, a vec dugo se zna da Quantic Dream radi na novoj (nenajavljenoj) igri za ps3.
Nemaju oni “igre” kao neki, nego jednu igru prave par godina, ali je zato to sto naprave vrlo kvalitetno. Hocu da kazem da endzin nece sluziti za neku masovnu eksploataciju, nego je verovatno samo za jednu igru. To je moje misljenje, naravno.
Ne kazem ja da ce se igra zvati Kara i da ce biti o zenskom androidu koji ima osecanja Samo mi se cini da je ovo dosta impresivno, sto se tice glume, muzike… da bi bio obican tech demo.
Hmmm mozda sam malo pogrijesio sa djelom foruma u koji ovo ide, ali je namjera bila dobra. Namjera je bila da se vidi novi engine, zaboravio sam da je ekskluziva. Samo obratite paznju na engine iz klipa The Casting i engina i Heavy Rain, i imate predstavu kako ce da izgleda novi projekat u odnosu na ovaj klip.
Uglavnom, vidim da su se neki skoncentrisali na pogresnu stavku u cijeloj prici…ovako nesto gura PS3 u real time-u, a duplo je bolje u odnosu na HR (za koji su mislili da pomjera granice konzole). U svakom slucaju, drago mi je da je neko spreman da unapredjuje engine na postojecim specifikacijama i da se vrati na osnovni kod, a ne da opravdava los kod sa slabom snagom kozola. a ne moram ni da pricam koliko mi ovo godi kao gamer-u, da cemo da vidimo nesto novo/novije
sad sam procito da je ovaj tech demo ustvari star godinu dana ali da je tek sad predstavljen
ovo prikazano je verzija 1 a sada su na verziji 3…
u svakom slucaju video je super ne samo vizuelno nego i emotivno
stvaro ovi ljudi rade fine stvari
a evo ovde i tvrde da Kara nema nikakve veze sa njihovom sledecem igrom