Kapacitet internih i externih diskova na RGH

Imam jedno neobicno pitanje…da li moze praviti problem ukoliko je externi HDD iskoristen do maksimuma?
Koliko znam,za interni HDD na konzoli nema nekakvo upozorenje kao sto se desava na internim/externim diskovima prikopcanim na racunar koji otprilike “traze” 10% slobodnog prostora od kapaciteta HDDa.Opet kontam da na windowsu ovo upozorenje dolazi prvenstveno radi mogucnosti defragmentacije samog diska,narocito na sistemskim diskovima.Vise puta sam particiju koja nije sistemska na racunaru iskoristavao do maksimuma,i nije bilo problema.Sad da li na konzoli ima neko pravilo u vezi ovog…posto na externom od 1TB imam slobodno 93GB koje bi rado iskoristio a windows vec “crveni”

Meni je interni HDD od 120 GB i on je gotovo uvek pun i radi bez ikakvog problema. Isto i eksterni, imam neki od 160 GB na kome su neke Arcade igre, na kome je slobodno oko 15 MB.

Moze da ti se desi da ti zakuca FSD ako je prevelika baza, stavljen da ucitava nove igre, skida omote i u jednom trenutku kvrc. Ovo se desava bilo gde da je instaliran ako je full kapacitet. Na fabrickom dashboardu ne moze jer je drugacije napravljen a Modovana konzola dozvoljava neke stvari koje rade bez kontrole OS-a i pune memoriju. Znaci malo opsirnijim razmatranjem kako mozda radi u ovom slucaju RGH (modovana konzola) bi dosao do ovog zakljucka a delimicno i jesi :slight_smile:

Ali opet ako imas neki poveci hdd , nista ti nece znaciti ako ostavis tipa 2 gb , sto je sasvim dovoljno da fsd normalno radi…

Nije vidovic ima ljudi koji natrpaju po 40 igara minimum i vise pa menjaju, brisu i ostanu ostaci licno sam video slim 4gb i to vise konzola, koliko su ubacili igara u eksterni a kes ostao stoji na fsd ekranu i nece da dalje e to je prepunjena memorija i to od fsd. Takodje brisao sam jedan fsd folder od 5gb van svake pameti ali ljudska ruka sta izvede je neverovatno.

Dobro ja sam racunao da mu je 2 gb dovoljno ako redovno reinstalira fsd …

Planiram ostaviti cca.10GB.
Na konzoli sam uradio format disk,frisko ubacio Auroru,koja uzgred za razliku od FSDa dosad nije zakucala ama bas nikad.
Poskidani su i coveri,kao i TU za par igara.
Na internom drzim samo content foldere,dok su mi igre na externom.
Igre sam ubacio po nekom planu,tako da nije bilo naknadnog brisanja.
Hvala svima na odgovorima,od preostalih 93GB “uzecu” jos 80GB,da “popravim” prosjek igara za djecu.