Kane Lynch 2: Dog Days

[SIZE=5]Kane&Lynch 2: Dogdays[/SIZE]

Publisher/Co-Publisher: Square Enix / Eidos Interactive
Developer: Io Interactive
Genre: Action
Platform:Xbox360,PC,PS3
Release Date: August 17, 2010

Iza stilizovanog izgleda i nasilne priče, Kane & Linch 2: Dogdays donosi sasvim novu pricu.

Nakon sto jednostavan posao krene naopako, Kane i Lynch se nadju trazeni od celog Šangajskog podzemlja. Lynch živi dobar život kao pristalica u Šangaju, gde se doselio sa svojom devojkom. On je ukljucen u veliki posao za oruzije, ali da bi se to do dogodilo treba mu pomoc. Kejn je lutalica, bivši placenik sa porodicnim problemima, koji treba da pobegne. Uprkos njihovim razlikama, Lynch ga zove za pomoc.

U prvom Kane and Lynch ste igrali kao Kejn, koji je vrlo pametan i takticki tip coveka. Dog days, igrate kao Lynch, koji je granicni psihopata. On je tip coveka koji puca prvi a kasnije postavlja pitanja :smiley:

Kane & Linch 2: Dogdays surova i brutalna zlocin pucacina dizajnirana da igraci imaju još intenzivnije price,iskustvo.Predstavljamo novi vizuelni doživljaj, Kane & Linch 2: Dog Days je inspirisan od dokumentarnih filmskih-stvaraoca. Svaki aspekt igre je dizajniran da pruži sveže perspektive “intenzitet” i “realizam” u videoigrama.

Fragile Alliance vraća se sa dve nove varijante modova (Undercover Cop, Cops & Robbers). Povratak modova još uvek ima grupu igrača koji pokušavaju da zgrabe što više novca moguće, dok izbegavanje policijskih snaga i mogućih izdajnika. Undercover Cop sledi isti način, a nasumično izabrani igrač mora sprečiti tim od bekstva. Cops and Robbers imaju grupu igrača pod kontrolom policije koji će protiv zločinaca i dalje da planiraju da zgrabe novac i pobegnu.

Na kraju svakog meca omogućuje igračima da kupuju nova oružja iz Heist novca.

Tu je i jedna single-player varijanta koja se zove Arcade gde igrači moraju da akumuliraju što više novca moguće za visoke rezultate.

[SIZE=5]Videos:[/SIZE]
[SIZE=3]Kane&Lynch 2: Dogdays Welcome to Shangai Trailer[/SIZE]

https://youtu.be/iLqgKdb8pAM

[SIZE=3]Kane&Lynch 2: Dogdays Gameplay[/SIZE]

https://youtu.be/IIP4X-4khP0

[SIZE=3]Kane&Lynch 2: Dogdays Multiplayer Gameplay[/SIZE]

https://youtu.be/eYUT46HIdns

Cenim da si čekao kao i ja da neko drugi otvori temu, pa ti dosadilo… :smiley: Inače već mesec dana svaki dan dolazim da vidim da li ima nešto vezano za ovu igru, tako da imaš pivo od mene! Inače je igra već procurela, meni fali još nekih 1Gb da je zavrtim… Obično sačekam recenzije, ali sušan je period pa nisam mogao da čekam. :slight_smile: Svrbe me ruke, nisam “upucao” ništa već mesec dana… :smiley: Nadam se da će biti dobro kao što izgleda. PozZz.

Prvi deo ove igre mi je najvece djubre koje sam probao u mojoj gejmerskoj karijeri na next gen konzolama.
Dvojku cu definitivno zaobici a najvise bi voleo da mogu da mi se obrisu oni trofeji koje sam dobio u kejn i lincu na xboxu :frowning:

Ja se dvoumim da li da mu pruzim sansu, nakon uzasnog prvog dela, i skandala sa gamespot urednikom koji je dobio otkaz zbog toga sto je dao nisku ocenu u sred placene reklame preko cele stranice. Developeri se sada nadaju boljim ocenama, al OXM je dao primamljivu 9-ku tako da, mozda nesto i ispadne od ovoga. Jedino sto pored desetak igara za PS3 koje su se nakupile za prelazak i gomile dobrih naslova do kraja godine tesko da ce se naci vremena i za ovo, ako ne bude BAS dobra. U svakom slucaju, minimum opreznosti je da se ne igra pre 24. kada je zvanican datum izlaska igre…

koga briga kada je zvanicni izlazak, kada ovo djubre nejde u moju konzolu jos manje da bacam disk na ovakvu bednu igru… ni prvi deo me nije nesto privukao ali kada sam pogledao ovo ovde zali boze ulozenog novca. mozda se nekome svidja ovo ali ok njegova stavr ali ovo nije vredno nikave paznje…

Meni po ovim snimcima deluje simpaticno sama kamera.Nekako izgleda kao da kamerman trci iza vas i snima vas,sad ne znam kako izgleda u praxi ali na youtube-u deluje simpaticno.:slight_smile:
Lepo mi izgleda i ovo kada vas obore a vi puzite i pljuckate metke na krvnike.A i glavni lik izgleda kao neki psiho kome su prosuli pivo.Sta znam,ja cu ovo verovatno jednom probati samo sto me trenutno ne zanima ni jedna igra na svetu dok gustiram supersenzualni Lost Odyssey.

:da:

Mene bi bilo sramota da otvorim temu za ovakvu igru :smiley:

Ovo je nesto u fazonu 50 Cent Bulletproof ? Zaobilazim, mada ni prvi deo nisam probao…

Ma nisam ni ja neki zaluđenik ove igre, ali suša je žestoka… (pogledajte Moskvu, :D) Mora nešto da se vrti dok ne dođe “jesenji pljusak” igara… :/]

Pa evo, ja probao jedno sat, sat i po – oko dva i po nivoa.

I sta da vam kazem, tesko da cete se oduseviti. Atmosfera koju stvara ta famozna “youtube” kamera je odlicna, sve ostalo meh. Intro scene pred pucnjavu su rezirane onako filmski, ko snimano kamerom iz ruke. Ali kad krene pucnjava, kontrole nekako metiljave, kako hvata zaklon, kako puca, kako protivnici reaguju na pogotke i kako trckaraju unaokolo… nista nije bas kako treba, ko da igram kroz vatu.

Ko sto rekoh, meh.

Probao keca jos odavno i smorio se. Ovo cu definitivno zaobici.

Probajte pa pricajte da li je dobra ili ne.Ni meni se kec nije svideo,ali treba dati sansu dvojci.

a sto da se neprica dali je losa ili ne? zato postoji ovaj forum i ova tema da bi ljudi komentarisali igre a ne da bi iste samo hvalili… a drugi koji dodju su tu da procitaju nasa misljenja a na njima je da odluce oce igru probati ili ne? mi samo iznosimo svoje zakljucke a dali ce to neko da prihvati ili ne to je na samo citaocima ovoe teme…

a drugo svako treba da ima svoje misljenje u vezi svake igre pa tako ako oce da nesto isproba najbolje ce to da se uveri sto ce sam istu da proba pa ce mozda doci do slicnog zakljucka ili ce da mu se dopadne igre jer kako je kazano 100 ljudi sto cudi i 100 zena a 200 sisa… :slight_smile:

Ja sam probao demo na pc-u, oko 45 sec mozda (dok me nije izbacilo iz igre, posto demo ima neki bug), i za tih 45 sec mi se svidelo napucavanje :smiley:
Videcu da ispravim taj bug, ima negde upustvo kako, pa kad odigram ceo demo onda cu odlicit za dalje.

Pa i ja nisam nesto odusevljen igrom prvi deo mi se i nije posebno svideo ali vredi probati drugi deo :smiley:

Igra izgleda extra.Svidja mi se cim budem se vratio sa priprema i kupio xbox 360 skinucu igricu :slight_smile:

Naravno da svako ima svoje misljenje,ja i ne kazem da je igra dobra,ali kako znas da li je dobra ili nije dok ne probas igru?Za koliko sam ja igara mislio da su sranje,a kad ih negde probam je totalno drugacije…

Evo ga i moj video :slight_smile:

Zar sam ja jedini kojem je igra zapravo dobra? Ne odlična, daleko od toga. SP sam prešao za 4 sata igranja, što je bedno. Ali ima puno akcije, i sve što su novo uveli mi se dopada, od pikselizacije do ‘‘pijane kamere’’, kao i bolestna veza između Kanea i Lyncha. Multiplayer izgleda fenomenalno.

Jedine mane koje im zameram je činjenica da ne postoji kraj, i dužina kampanje. Meni je definitivno skratilo čekanje do Mafije II. :slight_smile:

Nisi jedini. Ako te ima na Liveu mozemo da odigramo koji coop ili fragile alliance.