Mozda nekome zatreba,ako vec nije neko postavio evo:
Kao da si znao , jos pre par dana sam kupi HDD od 1TB za PS4, razlog zasto ga nisam jos zamenio je jeb eno dobar FC 4(mozda zgrabim platinu, ako mi se da…), cim predjem FC 4 a to je verovatno danas navece ili sutra, stavljam veci(1TB) HDD u PS4…pa tamo negde u 4-5 mesecu imam u planu uzeti veci od 2TB…
EDIT:
Svaki tutorial je dobro dosao…
Imacu te u planu kada ja budem menjao HDD,posto i ja planiram jedan od 2TB(takodje za nekih par meseci)…samo da proverim kako je proteklo,ipak je bolje kada neko zna sta i kako,a mislim da je ovaj tut. dobar cim je postavljen na IGN-u…
Sutra(tacnije danas:)) ga menjam pa javljam kako je proslo ;).
Napokon se vratio PSN, pa evo pre pola sata sam promenio HDD, stavio sam za sada od 1TB, inace za nekih 5 meseci mozda i pre cu staviti HDD od 2TB…uglavnom odmah je lepse videti “free space” 861GB na prema onih 407GB…
EDIT:
Inace proteklo je sve “glatko” bez ikakvih problema, sve skupa 20-ak minuta posla sto se promene HDD-a tice i jos 10-ak minuta za vracanje naloga, sve ovisi koliko ih imas na konzoli :).
U glavnom kada budes menjao javi mi se slobodno na PM, da ti objasnim koji Recovery Firmware(za USB) da skines jer imas ovaj od 200 mb i drugi od 750 mb, a na tutorialu ih imas oba dva, tebi treba ovaj veci…
Da, veci je Recovery Firmware, a manji je Update Firmware.
Ja sam kod mene prvi dan kad je stigla konzola ubacio 750 GB na 7200 rpm jer je i na PS3 bilo razlike izmedju 5400 i 7200 . Tako da sam se i ovde lomio izmedju 1 TB na 5400 i 750 na 7200, pa prelomilo ovo drugo, delom i zbog garancije od 5 godina.
Za sada jos ne razmisljam o vecem, a mozda i stvarno podrze eksterne USB3.0 hardove za instalaciju igara … To bi bilo OK …
Ili braca kinezi naprave neki SATA ekspander kao za PS3.
PS3 “vidi” hardove do 2TB, valjda PS4 “vidi” bar 3 TB …