- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- Ne sviđa mi se uopšte
0 voters
0 voters
Bilo bi dobro da posle nekih par nedelja ponovo pokrenemo poll kada se ljudi više naviknu, čisto da uporedimo
cek ovde je 1 ili 5 najvisa ocena
5 je najvisa
Izgled je super…pretežno koristim na mobilnome sada je brže i preglednije…samo napred…
Moze li da se kreira poll u kom ne mozes da menjas misljenje ?
Jel dostupan novi forum preko Tapatalka?
Nije. U izradi je native app, ali discousre nije podrzan za tapatalk. Jedino sto mozes je da otvoris forum u browseru i izvuces ikonicu na home screen. responzivan je i radi ultra brzo, brze nego da je na tapatalku
Ja sam se navikao na novi forum tokom beta faze. Odličan je, brz, mada malo bezličan zbog ovih sivih i belih blokova oko postova i teksta. Možda da probate neku temu da ubacite, kao što ste radili na staroj platformi, gde svakog meseca okačite sliku iz neke blockbuster igre
Sve u svemu, petica.
vec je ubacena dark souls pozadina. samo kao test za sada. cudi me da ne vidis
Da, probaj refresh strane da uradiš
Odličan je forum,mnogo je pregledniji i deluje nekako “futuristički” nebi škodile male promene u dizajnu ali je i ovo ok.I kada budete pravili xbr app obavezno da ima i za windows phone
vise nema ni windows phone za windows phone a kamoli app
Znači ništa od app-a za wp ili se šališ?
Mali update, pokazuje mi Dark Souls pozadinu putem Google Chrome-a, ali ne i putem Firefox-a, čak i nakon nekoliko reset-ova stranice.
Hah dobro je
I moram da kažem da mi se sviđa kako radi forum na telefonu