Kako signujete psn igre?

Dakle ko što kaže naslov dajte neki savet kako najlakše sajnujete PSN igre koje su u obliku pkg fajla i instaliraju se.
Naime koristim program psnstuff (preporuka) koji ima psn igre, title update, dlcjeve pa čak i neki svoj splitter i uvek download ide punom brzinom.
Takođe ima opciju pored igre u pkg formatu da se za istu skine i rap fajl da bi je otključao.
Ali od jedno 20 igara koje sam probao jedino sam uspeo da signujem nba jam on fire edition i to ni ja ne znam kako.
Vidim po stranim forumima ljudi za to koriste ili psnpatch ili reactPSN.
Pratio sam tutorijale za oba,ali kod mene je očigledno problem to što je levi usb numerisan kao usb006 a desni kao usb001.
PSN patch koristim svakako za maskiranje cfw kada idem online, editovao sam mu config fajl da umesto default putanje i usb000 koristi 001 ili 006 ali ni to nije pomoglo. Takođe da napomenem da mi on ne detektuje moj account već piše null.
A onda je skoro izašo scene release
Assassins.Creed.Liberation.HD.PSN.PS3-PSFR33
koji pored pkg fajla ima i edat fajl koji se jednostavno kopira u
/dev_hdd0/home/0000000X/exdata
i to je cela filozofija.
Zanima me jel ovo moguće sa svakom psn igrom, jel postoji neko mesto odakle skidate edat fajlove ili na koji način vi signujete psn igre?
Hvala unapred

ja sve skidam sa “macaka”, i svaku PSN igru koju skinem ima sa sobom edat fajl. Imam cak skinut i taj Assassins creed i radi normalno. Samo treba da pokrenes ReactPSN na aa nalogu jednom a da ti je USB ustekan u desni. akoje sve kako treba konzola ce se hard resetovati i kad se upali, aa nalog se vise nece zvati tako nego reactpsn rif edat… posle toga samo kopiras edat fajlove u putanju koju si napisao kod mene je konkretno 000009 za moj nalog. i to je to.

Psnpatch je program za upisivanje Console i PSN ID-ja i nema veze sa signovanjem psn igara

Drug mi čuva invite za bcg ali jednostavno ako ne mogu da varam ne znam što bi se regovao tamo.
Znam da je Psn Patchu primarna funkcija da spoofuje idps i psid, ali ove novije verzije (2.02 konkretno) imaju takođe opcije
L1 - Install RAPs & EDATs
R1 - Unlock PSN demos
E tamo mi stoji User acct: 0 ((null))
pa sam tu čitao readme i čačkao config ali nije mi uspelo.
Videću onda da probam opet sa reactPSNom i rapovima, sa njima mi bilo bezveze što sam sa nekom starom verzijom normalno signovao ovu NBA JAM, ali ova nova skroz drugačije mapirane komande,a nigde GUI nikakav niti dijalog box neki da znam šta sam uradio sa programom, samo mi pišti konzola ko slepac.
Hvala ti, probaću kasnije pa ako ne uspem javljam

za bcg ne moras da varas da bi cuvao ratio. samo ako planiras da skidas ko lud i da nista ne seedujes, onda ti nema pomoci. BCG ima seedpoint sistem, koji aj da kazemo nije los. Ukoliko skines nesto sto je manje od 800mb moras da ga seedujes minimum 1 dan i 12 sati. ukoliko je vece od 800 mb onda seedujes tri dana. Posle ta tri dana se aktivira seedpoint sistem koji je odnos 1 poen - 100 mb. uzmimo za primer ne znam, Skyrim. On je velik recimo 8 gb. Ti skines igru, ostavis je na kompu tri dana (naravno aktivno upaljeni komp i torrent klijent). Posle toga se aktivira seedpoint sistem, i dobijas jedan poen za jedan sat. u ovom slucaju Skyrim ima onda 80 poena ako je velik 8gb. Sto znaci da moras jos dodatnih 80 sati da seedujes. Ne moras sad da to uradis odmah tih 152 sata (3 dana + 80 poena), dovoljno je da seedujes po 5-6 sati dnevno, bitno je samo da je ne obrises odmah. Naravno ta 152 sata su maksimum seed jer nismo uzeli u obzir da je neko skidao za vreme trodnevnog seeda od tebe. ako jeste, npr ako je neko za tri dana skinuo od tebe 6gb, onda ti ostaje samo 20 poena da vratis seedpoint sistemom. kazem, sistem nije nesto, ali moze da se “zivi” uz pomoc njega. koristim takodje i torrentday i kicka s s torrents, za nove naslove, jer se desi da je isti release tamo, a tamo ne brinem za ratio, skinem tamo, i onda sa bcg samo skinem torent fajl i propustim ga kroz istu putanju gde se nalazi skinuta igra i odmah krece seed na bcg bez da sam skinuo nesto i to ti dodje kao plus.

I naravno uvek postoji opcija da zakupis seedbox za 5 dolara na nedelju dana i popravis ratio samo tako. Evo bez varanja meni je odnos 159gb skinuto a 369 gb vraceno.

Sto se tice ReactPSN-a i njegov GUI-ja i samog programa, jeste sugav ali radi. dovoljno je samo da ga pokrenes. naravno mislis da se nista ne desava, tako sam i ja mislio, dok nisam skidao DLC za rock band blitz sa sajta gde ima preko 1000 pesama. naravno ja sam skinuo samo ono sto sam hteo, medjutim rap file za svaku pesmu je bio upakovan u komadu svih 1000, a iskreno me je mrzelo da trazim koji je rap za koju pesmu, pa sam sve sibnuo na usb stick u exdata folder, i kad sam pokrenuo react psn, lepo se videlo kako kopira rap-ove tamo gde treba. kad radis sa dva rap fajla onda se ne vidi, kad kopiras 1000 onda se vidi da program actually nesto i radi :slight_smile:

Ma ne bi meni bio problem da seedujem na tu foru (super je taj sistem, slično ko i na iptorrents i na torrentday),ali komp mi u raspadnom stanju, restartuje/zamrzne kad mu dođe pa nije baš da mogu da ga ostavim na neko duže vreme.
Posle toga reseti, recheck fajlova, nema svaki traker ni reset passkey pa može da mi prijavi ko da leechujem/seedujem sa više lokacija. Prevelik smor mi to iskreno.
Ovako imam više naloga na torrentleech,torrentday,lasttorrents,iptorrents i arenabg i svuda uspevam da letim ispod radara sa fakeovanjem tako da neću do daljnjeg ni razmišljati o bcg, jedino ako popijem na svim pomenutim bananu :smiley:

Elem back ontopic sad sam probao bomberana i još par sitnih i sve radi odlično. Hvala ti puno. Problem je bio u usb 3 sticku, nešto ne podnosi usb 3 uređaje ovaj phat ps3 i gotovo.
Samo mi reci za ubuduće jel mogu edat sa novog psn profila samo da iskopiram na moj i da ih tako koristim ili moram ovaj novi profil za sve što resignujem?

meni je 00009 zadnji i tamo kopiram sve. ukoliko bi napravio novi, onda bi to znacilo da je on 0000010, sto znaci da opet sve edat fajlove kopiram tamo, i opet ce sve raditi.