Kako se ponasati kada im dodju "oni dani"?

S obzirom da je na forumu po mojoj proceni oko 98% muskaraca, interesuje me kako prezivljvate “kada zene imaju one dane”, imam osecaj da je sve gore i gore:[.

Kakva su vasa iskustva? Sta nam je najbolje ciniti!W!

U poslednjih 2-3 meseca mislim da i neki muškarci pate od te pojave, s obzirom na nagle promene :stuck_out_tongue:

Meni je extra, samo veća želja za sexom :slight_smile:

Make her pregnant, problem solved… :cool:

Ima ona izreka, “Bonu p…”, ali ajde, cjenim da ima dosta mladih ovde.
Moje iskreno misljenje je da je da su “ti dani” jedna globalna prevara zena, sve sa ciljem da moze da ti odbrusi u brk i bude gad prema tebi 5 dana, i pri tome uziva da gleda kako ti mislis da ona nije kriva, te da su to “oni dani”. nesto kao get out of jail card. Stoji to da ona mozda ima bolove i mucnine, ali promjene raspolozenja?! Ne, ne, prevara. I kao ekstremno je gladna “tih dana”, mozes misliti.
Da ne bude da pricam u prazno, od kada sam zakljucio ovo, samo jedna djevojka mi nije priznala da je istina ovo sto govorim.

Eto mala tema za razmisljanje :slight_smile:

PS. Nadam se da nisam nekog uvrijedio, nije mi to bila namjera :slight_smile:

Ti dani su najbolji
ja to sve posrcem

Unsubscribe from topic… :slight_smile:

S obzirom da treniras boks i ja bih ti priznao :smiley:

Ja sam trenirao karate!!!

@iKaran dobro zakljucivanje, koji dani ma to je samo malo vise preuvelicano ipak zensko je to. Priznala i sta jeste i sta nije :D…

za pravopisne greške kriviti Tapatalk 2

Au brate… :stuck_out_tongue:
Ha,ha,ha. :slight_smile:

Pazi da te ne gadja necim vrednim ili ostrim… I preziveces… I pazi da za 9 meseci ne postanes tata…

Tako vam i treba kad se “uzdate” u samo jednu :smiley:

Ma PMS i tamo neki dani su glupost koju je donjela globalizacija i pokret “moderni zena”. Kao sad one nesta pzde kad trebaju dobiti pa kad dobiju kao nije zdrav sex!? Sto toga nije bili pre 100 godina? Tad nisu pzdile i gle cuda - PMS nije postojao. Tad samo povise ton i zna se sta ih sleduje a sad “jedna usta a 100 jezika”

Rijesenje : ne obracajte paznju i samo nastavite po svom

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Kuliranje je najbolji lek. :wink: Telefon na “Silent” i uzivancija.

Problem je u tome sto je 20 dana mirna, pa se covek navikne na to. Kad ono, medjutim dodje tih par dana, a ti (ja) se primis(m) i ode sve u PM.

karanova izjava je na mestu, potvrdjeno!!! resenje problema je iskulirati samo i to je to… obrusis zeni bre kada krene tako da zbog toga pizdi i resen problem, sta mi da kazemo kada se isforsiramo za nesto pa cepa kicma i slicno danima, ne zucnemo ni rec, bar ja ne, necu da kukam za nesto na sta sam ceo zivot navikao (imam inace problema sa kicmom od malena)

Ne slažem se sa većinom ovde iznetih stvari, teorija i fixeva o PMS i mentstruaciji, mislim većina muškaraca ne može to ni da izogovori a da se ne oseća makar malo čudno. Možda treba krenuti od toga i zaista prihvatiti da su žene drugačije “napravljene” od muškaraca, shvatiti da nismo samo fizički različlti. A te razlike su upravo ono što celu stvar čini divnom, zbog toga nas privlače, želimo ih a kada mislimo/shvatimo da je neka prava za nas, onda se i vežemo za njih, volimo ih. To je prirodno. Ali ako nekoga volimo zbog vrlina i oblina, trebalo bi da ga volimo i zbog mana, neodstataka ili zato što svake četiri nedelje prolazi kroz PMS.

Zato što smo različiti, zato mi muškarci često i ne kontamo ceo ciklus a često mislimo da je fake/isceniran. Verujte, SVAKA ŽENA bi volela da ne prolazi kroz sve to svakih 28 dana. Zar bi vi voleli da krvarite dva-tri dana i ponekad imate nepodnošljiv bol, samo da bi ste koristili kao izgovor ili zbog toga izbegli neku obavezu? Naravno da ne. Često se ljudi plaše nečega što ne razumeju a strah se tera agresijom.

Zato NE treba vikati na ženu ili joj pretiti kada je u PMSu. Jer, ako smo već “jači pol” zar nećemo pomoći nekome ko je “nežniji” ili “lepši pol” ako je u nevolji? Žene su ljudska bića koja na određeni način, i svaka na svoj način reaguje u periodu PMSa, i umesto da im pomognemo, mi ćemo se ponašati kao neko ko ih ne voli ili smatra da izmišljaju, iako prolaze kroz neko mučno stanje? “Jači pol” sa tim treba ravnopravno da se izbori i nađe način da tih nekoliko dana bude što podnošljivije oboma, umesto što ostavlja “nežniji pol” da se sa tim nosi sam. Ja često odem po uloške i lekove u apoteku i ni u jednom trenutku ne mislim da sam time manje muškarac, naprotiv mislim da je muški pomoći nekome ko ima problem u tom trenutku, makar i tako trivijalno kao što je odlazak u apoteku, a posebno ako je u pitanju osoba koju volim.

Pedjo nemoj mene pogresno da shvatis ali ono sto sam rekao nije trebalo da zvuci siledzijski…

Vidi ovako, moja zena nema tih problema kada ima pms, nije agresivna ne dere se ama ic nista, jbg boli je, tada ima mene da pomognem i da se nadjem kao sto sam kazes normalno je to tako kada nekog volis… Aliiiiiiii sa druge strane zasto sam rekao da je Karanova teorija tacna je to da nisu ni sve zene iste, imao sam devojke koje su u tom periodu potpuno druge osobe i previse drame bez razloga, e njima treba obrusiti.

Treba biti realan u takvim stvarima a ne preuvelicavati stvar ali jbg zene vole da nas vrte oko malog prsta pa koriste apsolutno svaka sredstva, a nismo ni mi labavi bas toliko hehehe

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Koliko god @robotnjik-ova izjava bila velikodusna, ja mogu reci suprotno iskustvo-odrastao sam sa dve zene, i nikada nije bilo nikakvih problema. Naravno, uvijek postoji mogucnost da sam ja nalijetao na djevojke koje nemaju nekih velikih problema tih dana, ali isto tako ne pricam ovo u prazno, sve sto sam napisao je derivat iskustva. Svaka cast, sigurno je da se zadesi da bude nekih tezih slucajeva ili tezih mjeseci, ali ja ne znam za takve.
Takodje, mislim da ne postoji covjek koji se osjeca manje muskarcem kada treba da uradi nesto za zenu, Ako cemo tako, 70% stvari koje zena trazi od muskarca da uradi ona moze i sama, samo hoce da pomogne muskarcu da se osjeca potrebnim i jacim (da, do te mjere ide :slight_smile: ).
Niko od nas, koji uslovno receno “ne vjeruje u menstruaciju”, nije gad pa da ce sve da eskivira tih dana, samo da njoj napakosti. Samo mislim da ima nas koji ipak mozemo da vidimo i odgovorimo na blef kada ga vidimo. Fizicki pate, ali psihicka patnja je samo rezultat njihovog uma, nikako fizickih promjena u njihovom tjelu. Ajde da menstruaciju prati porast kortizola, ali ne prati.
U nauci, PMS se klasifikuje kao individualna pojava, koju prati individualan set simptoma. Psihickih simptoma. Samo u zadnje vrijeme, sve pate psihicki isto, i sve mrze muskarce, tj nas :smiley:

Malo sam se salio tokom posta, ali eto, mislim da ce se svako pronaci ili u mom postu, ili u postu @robotnjik-a

Pa ja ne verujem da ova tema ima dve strane, i kako ste se raspisali biće u rangu sa “igra koju ste poslednju prešli” :). Ovde ima i članova (klinaca) koji još ne znaju o čemu pričate, kojima ovo zvuči kao kada Mirko meni objašnjava tehničke detalje xboxa. Poplašićete mlade naraštaje neće smeti ženskom da priđu. I na kraju ko pokrene ovu temu na sledećem okupljanju forumaša imaće posla sa mnom :screwy:. Da se i ja nadovežem na temu, teba probati sex tada jer kada se pogledaš posle i vidiš ga krvavog kao posle boja, gledaćeš ga kao narodnog heroja ubuduće. Nadam se da nisam preterao. Inače sve je bilo u cilju edukacije mladih :thumbup:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2