Kako saznati koji je dashboard potreban za igru?

Posle extractovanja i kopiranja **Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Revolution **xbox360 , scenirao sam , ali kad pokrenem igru stoji crni ekran , prilicno sam siguran da sam skinuo PAL verziju , i obrisao $systemupdate folder , pitanje je kako da saznam koji je dashboard potreban da pokrene igru ?

Pa ocigledno noviji od tog sto imas. Stavi naredni pa probaj. ako nece teraj dalje, ako oce ub’o si iz prve.

Pazi druze , imam 16747 koji je izasao 1 aprila ,
PES 15, koji je izasao 13 nov radi sasvim normalno , a ova igra je izasla 12 septembra i neradi. To mene zanima , da nije problem u extrakciji ili necemu drugom, nego da se vratim na poentu , jel postoji nacin / metoda da se sazna koji dashboard je potreban za igru ?

Ako ti stoji crn ekran (bez da ti izbaci neki odredjeni error), ne bi trebalo da je u pitanju verzija dashboarda. Mislim da imas odgovarajucu verziju dashboarda, ali nesto nisi dobro extractovao.

E vidis to sam i ja posumnjao , posto sam presao na linux i radio sam extraciju sa extract-xiso i nisam bas siguran koliko je to provereno , u svakom slucaju danas ili sutra cu prebaciti sa drugarovog win pa cu videti sta i kako.

Drzi se ti proverenih stvari, Iso2God ili XBC. :wink:

Zamolio bi te u buduce da se drzis pravila, znaci da stavis thread u odgovarajucu sekciju, ovo je sekcija za LT i Live, za RGH je ovde sekcija: http://www.xboxrepublika.com/forumdisplay.php?f=26

Inace sada sam ti ja prebacio u buduce samo malo pogledas, hvala :beer:

Ljudi, imam problem… Da ne otvaram novi thread pisacu ovde…
Naime kada pokrenem bilo koju noviju igru… NBA 2K15, PES 15, FIFA 15, i jos par kojih sam probao, samo mi izbaci kao neki eror nesto na fazon can’t start game, try download again, ili tako nesto na taj fazon, ne mogu da se setim tacno zato sto nisam trenutno kuci… I izbaci me na onaj xbox meni… A dok na primer stavio sam danas fifa street radi lepo… Nba 2k13 radi lepo i jos dosta tako malo starijih igara…
Imao je mozda neko jos ovakav problem?

Game path nije dobro namesten ili ako igras igrice sa flesa a igricu si obrisao preko racunara , on ti je nju i dalje upamtio iako je zapravo nema .

Vlada mi je rekao da treba update dashboarda malopre… Kako je moguce da mi je upamtio FIFU 15, koju nikada nisam ni imao?