Procitao sam taj tutorial, ali mi nije bilo jasno posto je objasnjeno na primeru XBOX 360 igre, a nije eksplicitno naglaseno da li je isti postupak i kod XBOX1 igara.
Takodje nisam pronasao folder XBOX1 na rootu hdd-a, pa nisam bio siguran da li treba da ga sam napravim ili da ga potrazim na drugom mestu kao subfolder.
Hvala na odgovorima! Javljam uskoro da li treba da zakljucate temu
Napravi ga sam, drugo u add content mozes sve da ubacujes u GAMES folder u opcijama stavi da sve prepoznaje ali ti nece biti pregledno.
Treba da ubacis emulator, okacio sam link, compatibility folder na root.
Gde hoces mozes da stavljas igre , samo stavi automacit u content menageru za tu putanju i sam ce razvrstati.
Da, to sam sad primetio kad sam cackao u opcijama :da:
Medjutim imam problem XBC-om, nece da raspakuje iso od xbox1 igre…
X360 iso raspakuje normalno, a kod xbox1 prijavljuje error… Samo da se zavrsi ekstrakcija koja je vec zapocela, pa cu da pokusam da resim problem. Ako ne uspem, okacicu sliku errora, mozda neko zna sta je u pitanju.
EDIT: Evo i slike… Da li neko zna u cemu je problem?
pitanje je, da li je ta xbox 1 igra bas u izvornom obliku, ili je preradjena da radi za xbox 360? kontam da nije jer preradjene XBC ekstraktuje bez problema
Imam isti problem, xbox1 igru sam raspakovao u XBC, nema nikakvih problema(igra je NTSC) onda sam je otključao sa xboxhack programom da se uklone regionalne restrikcije, prebacio na externi hard u folder “XBOX”…nakon toga nastaju problemi! FSD prepoznaje igru, ali kaže da igra nije podržana. Kao i kolega Nis, skinuo sam onaj Content folder i to prebacio na hard disk(Xbox 360 originalni) ali svejedno daje istu poruku…što bi rekao Štulić: a šta da radiiiiiiiim?
a da li je moguce da neko uprosceno u vise stavki objasni kako da se instalira emulator za xbox classic, za ljude koji nemaju napredno znanje engleskog jezika i da kazemo informacionih tehnologija ?