Kako prebaciti XBOX1 igru na RGH X360?

Zanima me kako mogu da prebacim XBOX1 igru na interni hdd XBOX 360 kome je uradjen RGH.
Igra je u iso formatu.

Konkretno me interesuje sledece:

1. Da li se prebacuje igra u iso formatu ili je potrebno da se odradi neka ekstrakcija/modifikacija?
  2. U koji folder na internom hdd-u treba da se smesti igra?

Hvala unapred!

1. Igre se ne prebacuju u ISO format nego raspakovane.
  2. U folder koji ti je povezan u settings, pogledaj tutorial.
  1. Raspakujes koriscenjem xbox backup kreatora ili iso2god (takav je postupak za 360 igre) pa kopiras ceo folder
  2. ako si ostavio po defaultu prebacis u xbox 1 folder

http://www.xboxrepublika.com/jtag-rgh-podr�ka/3552-jtag-instalacija-igara-na-hdd-xbla-igre-dlc-evi-samo-za-jtag.html

igre idu u sledecim folderima na root diska/usb-a

obicne igre u Games
xbla arcade XBLA
emulatori Emulators
xbox1 igre u XBOX1

Ja nemam Xbox1 folder pa pretpostavljam da treba da ga napravis i ubacis kroz manage game paths opciju.

Procitao sam taj tutorial, ali mi nije bilo jasno posto je objasnjeno na primeru XBOX 360 igre, a nije eksplicitno naglaseno da li je isti postupak i kod XBOX1 igara.
Takodje nisam pronasao folder XBOX1 na rootu hdd-a, pa nisam bio siguran da li treba da ga sam napravim ili da ga potrazim na drugom mestu kao subfolder.

Hvala na odgovorima! Javljam uskoro da li treba da zakljucate temu :slight_smile:

Napravi ga sam, drugo u add content mozes sve da ubacujes u GAMES folder u opcijama stavi da sve prepoznaje ali ti nece biti pregledno.
Treba da ubacis emulator, okacio sam link, compatibility folder na root.
Gde hoces mozes da stavljas igre , samo stavi automacit u content menageru za tu putanju i sam ce razvrstati.

Da, to sam sad primetio kad sam cackao u opcijama :da:

Medjutim imam problem XBC-om, nece da raspakuje iso od xbox1 igre…
X360 iso raspakuje normalno, a kod xbox1 prijavljuje error… Samo da se zavrsi ekstrakcija koja je vec zapocela, pa cu da pokusam da resim problem. Ako ne uspem, okacicu sliku errora, mozda neko zna sta je u pitanju.

EDIT: Evo i slike… Da li neko zna u cemu je problem?

hhmmm… probaj onda iso2god.

pitanje je, da li je ta xbox 1 igra bas u izvornom obliku, ili je preradjena da radi za xbox 360? kontam da nije jer preradjene XBC ekstraktuje bez problema

@padawan uspesno sam odradio ekstrakciju preko iso2god-a :da:
@Akiris u pitanju je izvorna xbox1 igra :slight_smile: nepromenjena.

Sada se javlja novi problem :smiley: Kada pokusam da startujem igru prijavi sledecu gresku:

“game error. the game couldn’t start. try downloading the game again. for more help visit…”
Kad kliknem ok, izbaci me u onaj original dash, en FSD…

Uspeo sam posle jedno 5-6 sati… :mad:
Bez ovoga nije moglo: Upgrade a Jtagged Xbox 360’s hard drive, restore the avatars and Xbox 1 emulator

Moze lock :drunk:

to ti je do starije verzije XBC.skini najnoviju verziju programa i neces imati taj problem :slight_smile:

Imam isti problem, xbox1 igru sam raspakovao u XBC, nema nikakvih problema(igra je NTSC) onda sam je otključao sa xboxhack programom da se uklone regionalne restrikcije, prebacio na externi hard u folder “XBOX”…nakon toga nastaju problemi! FSD prepoznaje igru, ali kaže da igra nije podržana. Kao i kolega Nis, skinuo sam onaj Content folder i to prebacio na hard disk(Xbox 360 originalni) ali svejedno daje istu poruku…što bi rekao Štulić: a šta da radiiiiiiiim?

Da li samo igre sa ove liste rade ili moze nekako naterati i ostale ?
List of Xbox games compatible with Xbox 360 - Wikipedia, the free encyclopedia

samo te igre

a da li je moguce da neko uprosceno u vise stavki objasni kako da se instalira emulator za xbox classic, za ljude koji nemaju napredno znanje engleskog jezika i da kazemo informacionih tehnologija ?

Tema je kao resena, a nema niko da pomogne nama paorima ? E ljudi nemoj ste taki … :slight_smile:

evo za sve paore pogledaj ovaj link ovde, vec sam pisao jednom, ne pada mi na pamet da ponavljam jedno te isto :slight_smile:

http://www.xboxrepublika.com/jtag-rgh-pitanja/4483-xbox1-igre.html#post89180