Kako prebaciti ISO datoteku na usb stick ili ext.hdd te ga konvertirati u GOD format na x360 RGH konzoli?

Trebam mišljenje kako da prebacim ISO igru na usb stik ili hdd ext bez da mi izbacuje grešku za ograničenje datoteke do max 4gb na koje je FAT32 format ograničen koja solucija ima za taj problem da mogu prebaciti ISO fajlove na medije te sa njih u FSD-u pomoću GOD programa je automatski instalirati na interni HDD od konzole zna li netko? :doh:

Zasto jednostavno, kad moze komplikovano :smiley:

1 Like

Ne stvarno pitam ozbiljno? :frowning:

Cekaj, zasto jednostavno ne raspakujes iso fajl na pc-u i tako prebacis?

Pa tako sam radio preko xbox 360 image extractor sam ISO raspakiro al ne mogu vječno pokretati sa ext hdd-a koji nije moj a i dosadi mi to stalno da ukopčavam/iskopčavam ext hdd 100-200puta tako ga samo trgam bzvz a kolegin je hard a hoću da prebacim neraspakiranu igru u ISO formatu na usb stick ili ext hdd ali glupi FAT32 podržava samo 4gb tako da ne znam kako da to napravim a sad ne znam el x360 čita NTFS format jer NTFS nema ograničenja ISO fajl može biti i 500gb al on će ga prebaciti na druge medije bez imalo problema.

O Boze…
Pa ti sve u zivotu radis komplikovano?
Imas ovde na forumu tutorial za prebacivanje igara preko LAN-a i WiFi-a… Mozda ce ti tako biti lakse…

Dobro el ja tebi moram crtati ili šta ne dohvati mi wifi u boravak (jer sam odjavio internet prije 3 god i koristim se susjedovim netom) a i nemam wifi karticu koja treba za xbox 360. Preko LAN-a sam probao i neide jako je teško namjestiti konzolu preko LAN-a kao da to nisam radio izgubio sam 2 sata uzalud pokušavajući spojiti konzolu na LAN. Ako češ mi pomoći onda mi pomogni ako nečeš onda me prestani više gnjaviti ja sam sve lijepo objasnio i pojasnio u i čem je sad problem? Sorry ono što sam noob nisu svi pametni i savršeni ko ti.

Ne mozes prebaciti fajl koji je veci od 4GB na konzolu, i ne, konzola ne cita NTFS fajl sistem ni u kojoj varijanti. To su ti odgovori koje trazis. Potrebno je samo da ove igre sa externog HDD-a prebacis na interni HDD u istom tom raspakovanom obliku u kom su ti na externom. Ne znam sta komplikujes.

Ja sam vec 3 konzole namestio na lan, preko tutoriala koji je ovde na forumu, i nikada nisam imao problema…
Kako hoces, necu vise da pomazem, tebi nije moguce pomoci, zato sto si najpametniji…

Pa probavao sam i to ali ne prebaci mi sve samo pola datoteka mi prebaci i kaže mi da nije uspio prebaciti sve datoteke

Pa verovatno ti je interni HDD pun ili tako nesto. Nema drugog nacina, pokusaj igru po igru. Mora da radi, jer drugi nacin ne postoji, eventualno ovo preko LAN kabla, ali to mnogo smara jer je mnogo sporo. Pa ti vidi sta ces od ta dva, ali treci nacin ne postoji.

Pa da znam konzolu napraviti za LAN to da ali nije HDD pun pa da je pun onda nebi ništa prebacivao ima mjesta još za 20 igara :smiley: tak da ne znam šta da radim poludit ću više :confused:

Iii koja onda ima solucija da se igra prebaci na usb ili ext hdd te da se stavi u GOD jer nije mi jasno neki prebacuju cod4 koji ima sam po sebi oko 6-7 gb u ISO formatu i njima radi i oni mogu konvertiati igru u GOD format šta je najbolje onda kad već imam usb i ext hdd a za LAN konekciju ne znam ju namjestiti

Pa napravis GOD format na kompu i prebacis na USB. Ne kapiram sta te buni. Procitaj onaj tutorijal koji sam ti slao pre nedelju dana, imas opis kako da raspakujes igre pomocu XBC i pomocu Iso2God. Do sada si koristio XBC, a tebi treba Iso2God. Ista stvar, samo na kompu koristis drugi program.

ajd na citanje i batali da nas ****vas glupavim pitanjima
http://www.xboxrepublika.com/jtag-rgh-podr�ka/3552-tutorijal-jtag-rgh-instalacija-igara-na-hdd-xbla-igre-dlc-evi-samo-za-jtag-rgh.html

smatraj kao opomenu, koju ti nisam izdao, ali na sledecu za****nciju bicu jos gori nego sto umem da budem

i da ja sam najgori od svu decu :stuck_out_tongue:

LOCK