Kako pokrenuti God of War 3 bez diska i bez blu reya?

Imam PS3 Fat cipovan i instaliran Ferrox 4.78 BLU RAY NEMAM, kupio sam konzolu bez njega.
Odigrao sam par igara preko multimena i sve ok radi, kako sa eksternim tako i sa internim hardom. ali igre poput god of war 3, twisted metal 2012 i ima jos par naslova moraju sa diskom da se igraju. E sad ja znam da je to pre moralo, a sada sam procitao na mnoge forume da je moguce pokretati sve igre bez diska.
Probao sam preko Iris Manager i patchovao ona dva fajla kao po jednom tutorialu sto sam iskopao na jednom forumu ali nisam uspeo ni tako da pokrenem igru bilo mi izbacalo samo BDEMU mounted in: /dev_usb000/PS3_GAME i onda samo iskljuci ne stignem ni OK da kliknem i vrati me na xbm a posle iz app_home kada udjem nema nista i izbaci mi gresku An error eccurred during the start operation 80028F14
Ne znam vise sta da pokusavam

Dok sam imao PS3 koristio sam multiman, bila je opcija BD emulacije i i igre su radile bez diska.

Trenutno mi ne radi ps3 da proverim, ali koliko se secam meni je igra radila bez ikakvih problema preko IrisMan-a(nisam koristio MM, a nisam uspeo da provalim kako da mi webman ucita igra sa ntfs-a). Jedino sto ja ne koristim raspakovane igre, vec su mi sve u iso formatu na eksternom hdd-u. A u iso ih prebacujes sa “PS3_ISO_TOOLS”(ako budes probao ovaj postupak obavezno iz igara ukloni update file, mada moguce i da sam program uklanja kada prebacuje u iso, ali sam ja uvek sam brisao za svaki slucaj). Stavi igre u PS3ISO folder na eksternom hdd-u i pokreni preko Irisman-a(verovatno moze i raspakovana igra, ali ja nikad nisam pokusavao, onda bi verovatno trebalo da se napravi folder “GAMES” ili “GAMEZ”).