Kako naterati roditelje da mi kupe konzolu

po meni je rano sa 11 godina dobiti xbox 360 sto ipak nije mala stvar,ja sam svoj prvi comp dobio sa 11 godina tako da nzm…al dobro danas je to drugacije,a xbox sam dobio sa 16 uz neke uslove koji su mi postavljeni,ali prvo i prvo ne smes na to gledati kao na jos jedan ,xir" samo da se zove da imas xbox i da igras 2 dana i da te smori,jer znam jako puno takvih ljudi koji nista ne postuju u zivotu sto im se pruzi…

A i lepo pises, smisleno i gramaticki ispravno. Vidi se da si dobar djak.

2 Likes

natjero sam oca strajkovanje je zakon

Originally Posted by emel
a sto se tice skole ne idrate nista je ne zapostavla imam 11god sta da cistim
A i lepo pises, smisleno i gramaticki ispravno. Vidi se da si dobar djak.

a brzina brate brzina.

11 god. i ucenjuješ oca…
to kod mene ne bi pilo vodu…

U svakom slucaju malo je tesko govoriti o tvojim roditeljima jer ih niko ne poznaje kao ti. Ko zna zasto nece da ti kupe Xbox. Mozda jer misle da ce ti to stetiti, dosta vremena na igre i jednostavno se brinu. Ili recimo misle da je to bacanje novca, malo ko u ,roditeljskim’’ godinama zna sta znaci Xbox. Ja sam svoj kupio tako sto sam usteko 250 evrica, objasnio da mi je to isplativije nego da budzim komp svake godine. Tad su se slozili sa mnom i eto meni Xboxa :dada: porazgovaraj sa njima. To ti je u najvecem broju slucajeva najbolje.

takodje…

Ista stvar i kod mene. :slight_smile:
Ali ja sam skupio pare.Mada opet oni ne odobravaju da kupim sebi Xbox.Jer su to za mog oca “djecija posla”.Da se nema para razumio bih ih.Ali vala imaju i previse.Ipak ja intezivno trazim sebi Xbox koji cu kupiti do kraja februara makar crk’o.

11 god. i ucenjuješ oca…
to kod mene ne bi pilo vodu…

ma ne ocenjujem sam je rekao dosta sutra prodavnica ixbox 360 haahhahhah :rock:

A sta po tebi znaci ucena?
Ako ne dobijem to sto hocu, necu uraditi to sto hoces. To je strajk, a strajk spada u kategoriju ucena, znaci, ti ucenjujes roditelje, a tek imas 11 godina, znaci da tu nesto nije uredu, bilo s tobom, bilo s tvojim roditeljima kad ti dopustaju da ih ucenjujes.
A i sta ce ti xbox sa 11 godina majke ti?

pa tada mu najvise i treba.

Prvo, nadam se da si to sarkasticno izjavio
Drugo, pitao sam njega i ocekujem njegov odgovor, ne tvoj

ma xbox 360 najvise zbog ige dragon ball z raging blast 2 i call of duty a ja slusam roditelje ali mi sve dopustaju npr kupili su mi iphone,comp,laptop i sad xxbox 360 hahaha :smiley:

Pretpostavio sam da je tako

Dete od 11 godina ima iPhone ? Mislim da je diskusija ovde završena.

Šta će tebi ajfon u 11 godina,da se hvalis u školi?

Послато са ST23i користећи Тапаток 2

Da ti nisi malo razmazen,bez ljutnje?
Dobijes sve na gotovo,i jos strajkujes da bi dobio xbox?

E to je smak sveta,a ne 21.12.

Bogte čoveče, kuda ide ovaj svet!

Ok, ova rasprava, ako je mozemo tako nazvati, ne vodi nicemu. Mladi gospodin je dobio konzolu, vi ste rekli svoje misljenje, sada sve ide u svadju ili prepirku, a to nam ne treba.
Uzivaj u Xbox-u