Kao sa naslova kako naterati moje roditelje da mi kupe konzolu (xbox 360,ps3) nema sanse da ih nateram molim odgovore
Bre, kako ti iko moze pomoci? Sam bi trebao da znas sta treba da kazes, ili sam skupi pare, malo po malo, mozda skupis taman za ovu novu generaciju konzola
A i tema ti je zaista nebulozna, uglavnom, parola: “Snađi se”
Prvo, temu si otvorio u pogresnom delu foruma. Drugo, tema je nebulozna, nema sta mi da ti pricamo kako da nateras roditelje, ti ih poznajes najbolje, budi dobar u skoli/na faksu, uradi nesto sto ce ih obradovati itd. I ubuduce, nemoj otvarati ovakve teme.
kad ti cale ili keva budu isli dizati platu sacekaj ih negde sa drustvom (normalno maskiraj se).udrite iskljucivo po nogama,vadi lovu i po konzolu…a kako si doneo konzolu kuci vec je lakse slagat,snaci se
ada ne pomaze skola najbolji ucenik prosto nece
ja nisam ni zavrsio skolu pa mi je tata kupio xbox
cim je dobio po nogama a dobro i malo po zubima
lako tebi hahaha
Ovo je treca tema sa istim imenom ako se dobro secam. Mislim da bi cale trebao da pocne da igra igre i onda ce sigurno da kupi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
hhaaa tata mi igra zumu al to je za pc nema sanse i strajkovo sam oni znaju da ja znam gdje je frizider.
Strajkovao si gladju ako sam dobro ukapirao ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
nadji neki poso, cisti kuce, nesto radi, prodaj nesto sto ti ne treba tako to. Ukazi caletu sta sve xbox poseduje i to je to, kao sto je vec receno snadji se
Ako si mlad,pokusaj da se potrudis u skoli,pokazuj im da si vredan…Ako si star,onda mozes da nesto radis zaradis pare i nek ti cale doda malo i eto ti nova konzola.
da ako si star nek ti cale doda malo
Nadji kompromis s svojima. Fino se dogovori i vidi sta mozes uraditi (kopanje kanala, baustela, mjesalica, krecenje, ciscenje kuce/stana, smanjivanje dzeparca…)
Ako nista uvjek mozes poceti pusiti pred njima pa onda kasnije kazes necu pusiti AKO dobijem konzolu ali dogovor i kompromis bi bilo najbolje
Naravno ne mozes biti pokvaren ako tvoji jedva sastavljaju kraj s krajem, krediti i drugi finansijski problemi. Uvjek mozes sam se aktivirati, raditi i skupljati pare ali ako si “parazit” pa spavas do 12 i ne radis nista i ne treba ti to!
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Inace ako tvoj cale voli da igra zumu postoji i za xbox 360 arkada zuma revenge.
Sto posto ce voleti fudbal,bilo pes,bilo fifa…Ili na primer neke tuce kao Mortal Kombat…Ili na neki nacin kupi i kinect to ce im sigurno biti veoma zanimljivo.
Svi smo to manje vise prosli, znam kako ti je. Najgore je zavisiti od drugih, ali takav poklon je i najsladji. Moguce je da tvoji nemaju novca ili se brinu da ces zapostaviti skolu. Ako je ovo drugo probaj da ih uveris da si dovoljno zreo i da ces ograniciti igranje. Ako se nema novca, onda ne vredi mnogo ubedjivanja. Sledece godine u ovo vreme bice verovatno duplo jeftiniji, pa odvajaj malo po malo dzeparac i sve sto dobijes od rodbine odvajaj (dobra lekcija o stednji) i smaraj ih do tada kako jako puno najvise zelis xbox… pa ce mozda imati da pridodaju. Moras i jasno da kazes koliko kosta, mozda tvoji roditelji misle da je mnogo skuplje nego sto jeste, videli ljudi po prodavnicama, da trebaju neki skupi diskovi… Slobodno nek se tvoj tata registruje na forum i sve cemo objasniti. RGH xbox je 260e, ne trebaju nikakvi diskovi, i mozes vrhunski da se igras narednih par godina.
Ili navuci neku teshku boleshtinu,ima da dobijesh i xbox i ps3.
EEEEEEEEEEE Mrkki al sad baci crnjak…Sto je najgore…u pravu si…
a sto se tice skole ne idrate nista je ne zapostavla imam 11god sta da cistim