pokusavam da instaliram watch dogs na moj xbox ali bez uspeha trazio sam reselja preko youtube naramno svako ima svoj nacin ali bez uspeha pa sam odlucio da pitam ovde jr sam ovde naso resenje za gta5 i radi
Koliki ti je usb, je li konzola sa RGH ili lt 3.0? Usb mora da bude minimalno 16GB
32 GB RGH
Imas ovde sve:
http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=11095
Da ti skratim muke, ja sam nasao verziju na xbox360iso od nekih 6.5gb ali kad se raspakuje rar, dobije se 7.3 gb i sve je tu spakovano u jedan folder koji najnormalnije kopiras u Content, 00000000… kao i ostale GOD igre i to je to, nema da se lomis sa dva disc-a i sl. Licno sam isprobao i radi. preceshljaj tamo jtag sekciju i videces vec na prvoj stranici ako se ne varam.
Jedino nisam ziher da li ti budu radili “TU”-ovi i buduci DLC-ovi jer je taj rip "rucno"mjenjan.
hvala puno ali sad imam drugi problem kada pokrenem igricu kaze game error the game coudnt start try downloading the game again sta da radim
To vec ne znam, ali ovako igra normalno radi i manje mesta zauzima.
Nikola, za to sto ti je izbacilo bih rekao da je u pitanju verzija dashboard-a, verovatno nisi update-ovao na neku noviju verziju pa je moguce da ti zbog toga izbacuje. Ako nisi update-ovao dashboard u skorije vreme, a neko strucnji od mene na forumu ti kaze da je ipak to problem (najbolje se posavetuj sa nekim od modera ovde o verziji dashboard-a koju imas i sl, uostalom znas i sam da li si ikad radio update jer ako nisi, verovatno da je to u pitanju) onda pratis ovaj tutorijal: http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=7774 ali najbolje ti proveri sve i pitaj nekog pre nego sto napravis taj korak. Tako sam ja resavao kada god mi je izbacilo tu poruku u nekoj igri.
Ye Ye znam da radi najnormalnije samo je modificirana verzija ,a novi grad uskoro stize u obliku DLC-a koji ce se opet vezati
na nemodificiranu verziju naslova (mislim na ID naslova te slicne ___darije).
Mozda sam u krivu ,Ali opet bumo citali uskoro.
Najmanje 16537 dash je potreban za pokretanje navedenog naslova.
dash je 2.0.16203.0 to pretpostavljam znaci da treba da se apdejtuje ali nisam siguran dali to moze kada je u njega ugradjen cip il kako se to vec zove
Pa ako kopiras igre preko usb-a onda verovatno imas rgh-jtag uradjen na konzoli, a to znaci da mozes da radis update prema onom linku iznad.
igre prebacujem preko usb na interni hard disk isto kao i ostale igre koje imam gta 5 portal 2 … sve ukupno nekih 28 igara imam jos mesta na hardisku jos oko 43 GB dali ce apdejt to da izbrise ili slicno
Nece.
Ne brise ti nista, a i moraces da radis update kad tad da bi pokrenuo sve te novije igre jer ce za svaku sledecu da ti izbaci istu poruku. Procitaj pazljivo onaj tutorijal, tamo imas sve sto ti treba i polako. Ako ti nije jasno nesto, pitas nekog ovde i pomocice ti, samo sve pazljivo citaj i prati jer radis na svoju odgovornost.
imam problem kada pritisnem CREATE XEBUILD IMAGE izadje poruka ini’s are missing sta da radim
To pitas tamo u temi pa ce neko da ti odgovori ko to zna.
hvala puno sve sam skoro zavrsio jos samo da instaliram igru
Nista, samo cepaj.
uspeo sam da instaliram ali igrica nece da startuje iz FSDa a hoce ako odem u fajl igrice i pokrenem pomocu game**.**xex ima li neki nacin da se startuje igra iz fsda
rename default.xex u default.xex.BAK
rename game.xex u default.xex
startuj iz FSD, napisao sam vec u tutorijalu koji su ti dali, ajd procitaj nesto bemu misa