Zanima me ako neko zna da mi objasni kako se instaliraju patch-evi , konkretno me zanima za PES 2015 , nasao sam patcheve na pes-patch.com sajtu ali nije bas najbolje obajasnjena instalacija , vidim da su dati neki Option fajlovi i da se pominje program Horizon , ali mi nije bas najjasnije , pa ako ima neko ko je vec to radio i ima vise iskustva , bio bih zahvalan ako neko zna da mi pomogne ?
Za pocetak mi kazi koju konzolu imas. LT+ 3.0 ili RGH/JTAG?
Rgh
evo recimo ovaj patch , PES 2015 Troll Warrior King Fuzion Patch XBOX360 - PES Patch
Cek cek, sta ti podrazumevas pod patch? Ono kao neoficijelna prepravka igre, ili onaj oficijelni data pack?
EDIT: vidim sta si sada dodao. izvini, nista onda, nek pomogne neko ko je radio ovo, ja sam bio ubedjen da mislis na ona dva oficijelna data packa sto su izasla.
http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=3552
nadji gdje pise DLC-evi ispod slike iso2god programcica, tako se ubacuje patch, dlc i xbla igre…
ali ne radi ti ovaj patch, sad sam ja isprobao na svom xboxu, mislim nema bundeslige, niti pravih naziva timova u premiershipu, ako to nadjes javi
Hvala puno , znaci moram da ubacujem igru preko iso2god , posto sam ja do sad vecinu preko xbox backup creator programa . Znaci kada convertujem igru u God format dodam ovaj patch , a da li mogu posle kopiranja igre u konzolu da dodam patch ?
ne moras, mozes i preko xbc ali dlc se ne mora convertovat, samo ga takvog kakav jeste ubacis u box ili preko ftp ili sa usb u putanju content/ 0000000000000000 (16 nula), ali ovaj ti patch ne radi, ja sam to imao na starom pesu ali na ovom novom nemam jos, ako nadjes javi pa cemo vidjeti valja li
Ok znaci ubacujem u folder sa 16 nula :). Vazi ako nadjem neki dobar javljam
Evo da ti javim da sam uspeo sa ubacivanjem patcha , nasao sam dobar na netu , i sad ima i Bundesliga i Premijer liga i Championship ispravljeni kao i Portugalska itd … sad je sve kako treba , cak ima i Partizan , Zvedzde nema … Ne znam da li smem sad ovda da ostavim linkove , da bi bilo lakse da se razume procedura ?
posalji mi link u pp
mislim da ne smijes lnk stavljati, nisam siguran
neka neko od admina kaze
ne smeju se stavljati linkovi piraterije, ali mozes da stavis naziv patcha