Dobio sam xbox 360 iz svajcerske i covek koji mi je dao rekao je da ne zna dal je konzola cipovana sad me zanima kako ja da znam da li je cipovana…
Ima jednu igricu na hardu celu koju mogu da igram(call of duty classic)… da li to znaci sto je ta igrica na hardu i moze da se igra da je konzola cipovana ?
ako upalis konzolu i pose ti FREESTYLE DASH ili ti pise FREESTYLE 3 ili tako nesto onda imas RGH ako ne onda nemas, ako vidis onako kao standardni MS DASH onda nemas, slikaj i okaci sliku kako se vidi kada je upalis da vidimo
Pa cekaj, cipovana znaci RGH ili cipovana da cita rezane diskove? Pretpostavljam da mislis na RGH zbog naslova. Kako da proveris? Lepo vidis kad ti se pali konzola da li ti pise Loading Freestyle Dash, ili ako nemas to, da li medju igrama imas XeXMenu. Ako nemas nijedan, onda je konzola verovatno flesovana da cita narezane diskove.
a da mi zakljucamo ovo jer se ponavljaju pitanja ona osnovna bas? na ovo kako da se proveri to to i to je odgvooreno jedno 15 puta najmanje, a siguran sam da je i vise puta…
Ok, na osnovna pitanja su dati odgovori iako je odgovoreno jedno 300 puta pre toga. Tema je preimenovana da bi se lakse nasla pretragom i zatvorena. Ako imas neki problem koji nema resenje na forumu, otvori novu temu.