Kako da znam, da li imam LT 2.0 ili LT 3.0?

Da li postoji mogucnost da se proveri na konzoli, u podesavanjima ili negde drugo da li je citac flesovan na LT 2.0 ili LT 3.0 i kako?

Pitam zato jer sam rezao drugari neku igricu, kaze kada ubaci disk samo zavrti i stane. Ja nemam konzolu da proverim ali sam 99% siguran da njemu nesto fali na konzoli jer sa rezao na verbatim disk, na najmanjoj brzini, sve je zavrsilo i verifikovalo se bez ikakvih problem. Takodje sam neke igrice rezao jednom drugom drugaru i njemu sve radi bez ikakvih problema.
Sumljam da taj drugar kome neradi nema instaliran LT 3.0, sto igrica zahteva ali ne znam ni on ni ja kako to da proverimo na konzoli.

Daj mu igru od drugog druga koja na njegovoj konxoli provereno radi…ako radi falican je disk sto se desava, ako ne ima stari LT

Stvar je u tome sto je igra koju sam mu rezao na dva diska, u pitanju je GTA 5 i ni jedan disk nece da ocita pa zbog toga smatram da nema instaliran LT 3.0.
Znas ono, “Centrala moze da pogresi jednom ali ne i 100 puta” :smiley: pa zbog toga neverujem da bas oba diska nerade.