Pomagajte drugovi…
Slabo se razumem a bih vas zamolio za pomoć
Imam xbox 360 RGH 250 gb i zanima me da lismem da se kačim na net kako :ju:
Smes, ali samo da bi skinuo covere za igre… I da prebacujes igre preko LAN-a i WifI-a… Za drugo ne verujem da ce ti posluziti…
Ako mislis da se kacis na Live - ne, ne mozes. Dexter ti je rekao sta smes da radis.
Za sada mi je dovoljno da mogu covere da skidam,ali me više interesuje da li mogu da radim klasičan surf po netu
Hvala vam momci:ju:
Sa rgh cipom ne, ne mozes… Lynx ti je dao odgovor…
Nema na cemu i drugi put
Ne znam da li si me shvatio…ne želim na live,već na google tube…i sl.Može li to?
Ne. Za to ti treba Live.
Još jedno glupo pitanje
Da li ovaj moj (dečji) xbox mođže da čita narezane diskove ili samo originale?
Kupiš dasku, pa nađeš dovoljno veliki talas i onda vičeš Cowabunga, i zapamti, diši duboko.
A, ako si mislio po internetu preko xboxa, moraš da povežeš na Xbox Live i da imaš stalnu konekciju. A pošto imaš RGH, onda je odgovor: Ne, nije moguće, ni na YT, ni na bilo šta drugo.
RGH se koristi da bi se igrale pokretale sa hard diska ili USB, čime se eliminiše potreba za igranje sa diskova, bilo originala ili rezanih. Neke igre čak rade brže sa hard diska/USB nego sa diska.
- Sta ti znaci “decji” Xbox?
- Samo originalne diskove. Za narezane diskove ti treba LT+ 3.0.
Citate li vi ljudi forum imalo i da li znate uopste sta kupujete pre nego sto kupite?
Ne zameri čiki,lynx…
1.dečiji_kupio sam ga pre neki dan deci
2.Hvala još jednom,učim se polako [._.](javascript:void(0))
Ako imas xbox umrezen sa pc, mozes na pc instalirati Serviio, pa preko xboxa360 pustati you tube.
Mogu i drugi sajtovi ali ne vidim svrhu.
Ogranicenje je sto ne moze da se seekuje fajl vec samo play/stop.
Ovo su moja podesavanja za serviio, pa ko hoce moze probati:
http://www.solidfiles.com/d/270b50d742/asdfghjkl.zip
(NE kliktati na veliko zeleno download, vec malo direct download link)
Još jedno laičko pitanje…
Da li kinect
za one pasuje za 360?
Ne, jer je drugačiji hardver u pitanju. Za 360 je Kinect 1.0, za One je 2.0 i treba bolji hardver da bi se pokrenuo, koji 360 jednostavno nema.