kao sto naziv teme kaze,kako da prebacim igru sa cd-a na xbox hdd? Pokusao sam preko extracta,i uspeo sam da prebacim ali mi treba cd u konzoli da bi radila?..cim izvadim cd,igra se prekida i vraca me u fsd…ne mogu da odradim ni TU na te igre sa cd-a…Molim za pomoc
a da pogledas lepo ovu temu prvo, pa javi onda http://www.xboxrepublika.com/jtag-rgh-podr�ka/3552-jtag-instalacija-igara-na-hdd-xbla-igre-dlc-evi-samo-za-jtag.html
nelogicno mi da ti trazi cd unutra, a odradis extract preko fsd-a jel pokrenes posle toga manual scan da on nadje tu igru sa hdd-a? koja igra je u pitanju?
Evo,uspeo sam da prebacim na hdd,nisam lepo odredio putanje,to je bio problem :)…Ali i dalje ne mogu da odradim TU tih igara koje sam prebacio na hdd.Konkretno Alan Wake,ne moze TU,i ne mogu da ucitam DLC content.Inace,preko wirelessa sam odradjivao TU?
na interni u content/000000…
DLC sve na interni u content pa 16 nule folder, TU direkt preko mreze, mora da ga skine, nekad se desi da nece da skida TU kao da ga nemaju u bazi, mozes i manuelno da ga nadjes na netu pa da ubacis na interni hdd u FSD\Data\TitleUpdates i posle kad stisnes Y na igru idi na TU bice u listi
meni se desava da kad ubacim neku novu igru i odmah krenem da skinem TU, ne nadje. prvo sam kontao da nema, ali posto su pitanju bili gears-i 2 mislio sam, ma nema sanse da nema. restartovao FSD, i paf, skida TU.
Nzm sta je problem…Mozda to sto sadrzaj ubacujem preko party bufallo,posto iz nekog razloga nece da otvori xbox backup creator…Evo uspeo sam da odradim TU za mw3 ali Alan-a Wake-a nikako…A jel dlc mora da bude u glavnome meniju igrice pod “download content” ?..ubacio sam catwoman dlc za betmena ni to ne moze…Pa me zanima da li prvo moram da predjem glavnu kampanju pa tek onda?..bas se tesko snalazim
akirise to jeste bug to sam i ja provalio kad je ubacis tu nece nikad da skine, dok recimo ne startujes igru onda hoce, nekad i fsd kad resetujes on nece sve dok ne pokrenes samu igru pa izadjes posle skida normalno, a za neke znam da TU nema kod njih na serveru a ima da se nadje ovako, ACR recimo TU 5 nema, Midnight Cub isto nema
DLC kad skines ubacujes onaj folder sa brojkama u hdd1:\Content\0000000000000000 i radice, naravno skini poslednji TU takodje jer nekada TU dozvoljava DLC
Ma ubacio sam sve to tako,kao sto ste i napomenuli ovde…Konkretno,skinuo Alan wake 2 dlc-a,dobio folder 4d530805,taj folder ubacio u content 16nule,skeniram na fsd content(cak sam skenirao i sam folder sa tim dlc)…udjem u igricu,kliknem na download content,i on kaze kako nisam povezan na live,bla bla…Gledao sam po netu,kazu da ne postoji TU za Alana Wake-a…Kazu ubacis dlc,i picis…Meni nikako ne uspeva…
meni bre rade ti dlc-evi the writer i the signal, oba rade normalno, TU se nesto i ne secam da li ima, nisam siguran, probaj da skines DLC negde drugde mozda je do njega
Pa nista,jedino to da uradim…kako se pokrece dlc? jel iz igre ili na neki drugi nacin? Mozda sam tu nesto zeznuo…Kazem,ubacio sam i catwoman za batman ac ali ni to ne mogu da pokrenem…a pratio sam ovde propisana upustva
dobijes ih u igri direkt, nista ne pokreces naknadno, znaci udjes u igru i to ti je, vidis ga odmah, cak sta vise igre koje imaju DLC a zahetvaju TU te obaveste o tome, to znam da moraju, evo ACR obavestava da The Lost Archive nece da radi jer nemam poslednji TU, Castlevania isto kaze DLC da bi radio skinite poslednji TU, proveri ti jos jednom znaci da li lepo ubacujes gde treba, 16 nule pa dalje media id
evo primer gde ide recimo DLC za Dance Central, navodim njega kao primer prvi mi je sad pri ruci
Content/0000000000000000/373307D2/00000002 i onda u tom poslednjem 00000002 folderu ti je sam DLC u raznim ciframa i brojkama, to mozes slobodno da renamujes u sta hoces da nema extenziju
i obaevzno ali obavezno to ide na INTERNI hdd ne znam bese da li tvoja konzola ima interni ili nema, zaboravih
Probacu da skinem na drugom mestu,mozda je to bio problem…mada,poznajuci sebe,sigurno sam nesto zbrzao Sada cu ja to polako :)…uradio sam isto kao sto si mi napisao ali ne mogu da pranadjem dlc-eve ni za betmena,catwoman zakljucan
da nije problem u bufallo exploreru? koristio bih xbc ali nece da se pokrene :)…Ima interni,pa ja to preko transfer cable prebacujem sa kompa,tako mi je najlakse
au bre kakav crni transfer cable, uzmi bre upali FSD povezi ga na komp preko LAN-a videce se kao dodatni komp, otvoris ga vidis m sve hardove samo prebacuj gde treba i sta treba, ide mnogo brze nego tom tvojom metodom
au,evo nasao sam alan wake-a…morao sam da udjem u episodes Pa tu se nalazi the writer i signal :)…Koji sam ja balvan
EPIC ALI EPIC!!!
a mi se polomismo ovde, jao sunce ti zarko… DODJES PICE SAD za sve koji smo postovali ovde
tvrdim da i batman radi
Hahaha,a ja sam ceo dan danas proveo za kompom i boxom,pokusavajuci da nadjem dlc pa da instaliram :D…Ali sad sam naucio,tako da cu znati za ubuduce …Sto se mene tice,svoje odgovore sam dobio
Hvala svima,prva tura na moj racun
@studiovpc ciframa i brojkama
Sent from my IRC using Twitter
EPIC PART 2 hahahah majko mila
danas sam u autu zesce, od pola 5 do pola 10 sam skakao po sobi, igrali svi redom na kinectu svasta pa nije ni cudo sto sam odlepio
p.s.
tako jos jednom sam se izgoreo gledam meni da porucim da jedem i premisljam se, i kazem daj mi cevap u kobasici
fora za betmena je sto moras da pocnes igru da bi peglao kao catwoman Poucen iskustvom Alana Wake-a,nisam se dao prevariti ovaj put