Kako da pokrenem FSD iz MS dasha

Preko DashLaunch-a sam namestio da mi pokrece odmah FSD. Posto mi je hard los(sto ste mogli videti u prosloj temi) izvadio sam ga iz konzole i sad kad ukljucim konzolu pali mi MS dash i tu sam zaglavljen iako mi je FSD instaliran na internoj memoriji a ne na hardu koji sam izvadio. To je verovatno zato sto mi je onaj launch.ini fajl bio na hardu. kako sad da pokrenem FSD ili barem Xex.menu iz osnovnog dasha? stavio sam sve na USB ali ne znam odakle da pokrenem.

xexmenu nadji LIVE verziju, narezi na cd pokreni sa dvd-a pa onda pokreci to sto je na USB, pokrenes opet dashlaunch i namestis novi launch.ini na internoj ili sa tog usb-a, podesis nove putanje odakle da vuce fsd…

najvise ne kontam ako znate da ubacite sve na hdd sta je problem sa drugim stvarima onda? ista stvar majku mu samo druga lokacija, logika…

Aha, znaci mora s diska, hvala, ovaj xex menu sto sam skinuo ima i LIVE folder tako da cu to narezati, pretpostavljam da se reze klasicno, kao data disc.

pardon, kao Image.

Imas tutorijal sa linkovima za FSD3, pokreci ga sa USB iskopiraj fsd folder na MU izaberi odgovarajuci launch.ini i reset. Pogledaj sticky temu u RGH/JTAG sekciji
Dopuna:
Tutorijal:-Postupak–instalacija-FSD-3
http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=8491

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Snasao sam se, narezao sam xex na disk i odradio posao, hvala vam!

Послато са U8655-1 користећи Тапаток 2

samo logika :slight_smile:

lock