Kako da narezem igru za xbox 360 na 2 dvd-a?

Pozdrav ljudi, nov sam ovde i ne znam da li je bila ova tema, ali nema veze. Da li neko moze da mi pomogne kako da narezem igricu Battlefied 4 na 2 dvd-a, posto zauzima 15.6 GB i kako da instaliram. Imam XBOX 360 Elite i flesovana je, kupio sam je polovnu pre 5 dana. Znam da idu DVD R+DL i narezao sam prvu igricu sinoc, a to je Ultimate fight Undisputed 3 i radi mi savrseno, ali ne znam kako da narezem igricu na 2 DVD-a.

Kada skineš igru koja zauzima dovoljno prostora za dva diska, ona mora da sadrzi dva ISO fajla. Narežeš jedan na jedan DVD, drugi na drugi, i to je to. Znači trebalo bi da ti piše Disc 1 i Disc 2, oba patchujes preko abgx i rezes svaki posebno, to je to

isto kao i svaku drugu, jednu na jedan dvd drugu na drugi dvd, EXTREMNO prosto!!!

http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-tutorijali/3311-mega-tutorijal-kako-proveriti-patchovati-i-pravilno-narezati-bilo-koju-igru-up-to-date-24-03-2013-a.html

ovo da procitas kako se pravilno rezu igre, treba ti odgovarajuci rezac za nove igre inace nece da rade kako treba

DVD 1 za BF 4 je singleplayer valjda sa njime igras
DVD 2 je multiplayer + HD Texture koje ce ti igra traziti da instaliras kada je buds pokrenuo

ovde ide LOCK jer ovo je osnovno gradivo, a ti polako prostudiraj sve

i srecno :slight_smile: