Pozdrav, opet ja. Zakljucali ste thread prethodni, a hteo sam jos nesto da vas pitam. Decko od koga sam kupio konzolu mi je rekao, da kada je igrica na 2 dvd-a,(U ovom slucaju GTA V) prvi mora da se instalira, a sa drugog da se igra, e sad mene zanima kako da instaliram sa cd-a u konzolu i da li mora da se igra sa cd-a, prosto hocu da ne mucim laser.
Inace svaku igu mozes da insaliras, kada je ubacis u drive ides na igru, pritisnes Y i ponudice ti da instaliras igru. Ona ce svakako morati da bude u drajvi i kada je instaliras, ali ce stediti laser.
Sto se tice GTA5, samo ubaci prvi disk i prati upute
Ovako, igru instaliras tako sto kada ubacis igru i pojavi se njeno ime i slika, pritisnes X pa ides an istall. E sad, zavisi od igre do igre na nekima je dovoljno da se instalira jedan, a samo deo drugog, a neke moras oba da instaliras. Sve igre moraju da ti budu u citacu da bi mogao da ih igras, nema veze da li su instalirane ili ne. Ako igras starije igre, onda ce se disk vrteti 2-3 sekunde i vise nece, dok ako igras novije igre, disk ce se vrteti 2-3 minuta pa ce stati, naravno ovo je ako su igre instalirane
X ili Y? Ili sam ja pomjesao sa trokutom na PS3
Hvala vam puno na informacijama, stvarno ste najbolji. Pozz Moze lock