Top je, da li vredi? Pa zavisi. Meni ne, odnosno meni je skup! Da imam para rekao bih da vredi.
Pa ono što on govori za koga je sat, pre bih uzeo garmin enduro 2 ili nešto iz tog asortimana. Možda bi čak bio i skuplji sat ali zato daleko bolje rešenje.
Jeste garmin bolji. Ali je meni apple bolje resenje. Samo apple radi lepo u saradnji sa iphone. Placanje radi samo sa njim i jos sto cuda.
Pa kada vec imam iphone onda je apple sat logicno resenje.
Ma naravno. Ali da imam kupio bih ovaj, svidja mi se.
Kod nas je svega 140 000 dinara Ali stvarno lepo izgleda.
Rekao bih da ultra vredi najvise zbog baterije. Traje do 3 puta duze nego na ostalim modelima.
Po meni najbolje sacekati apple watch 9 koji ce verujem biti slican sa ultrom. To je neki novi pravac koji ce da gura apple.
Ako moze xiaomi da kosta ovoliko, ne vidim zasto ne bi mogao apple da dize cene u nebesa nije samo apple kriv. Jedan xiaomi od 128gb kosta 1100€, oneplus 900€
Kada razmislim xiaomi 1100 ili iphone 14 pro za 1500, pre sam za apple. Tj 1300 je pro od 128 a pro max 1450
Samo jako oni se inače ugledaju na apple tako da ništa novo
Ma ludnica.
1000€ za pametan sat je previše, ako se baviš planinarenjem, ronjenjem i ostalim aktivnostima postoji toliko drugih i sigurnijh opcija. Pogotovo ako dodamo da retko koji sat ima solarno punjenje, onda previše je para. Bolje uzeti jeftiniji i biti miran, pogotovo ako padneš ili šta god pa sat bude oštećen.
Bogme ozbiljna priča
Samo jos da prebaci na mušku stranu😉
Uuuu svaka čast, tebe baš vole kada su se toliko ispravili…
Ludilo. Da ne poveruje covek na tu cifru?
To je onda jedino objasnjivo da kupuju samo najbogatiji satove generalno.