Kakav imate ručni sat?

Top je, da li vredi? Pa zavisi. Meni ne, odnosno meni je skup! Da imam para rekao bih da vredi.

1 Like
1 Like

Pa ono što on govori za koga je sat, pre bih uzeo garmin enduro 2 ili nešto iz tog asortimana. Možda bi čak bio i skuplji sat ali zato daleko bolje rešenje.

Jeste garmin bolji. Ali je meni apple bolje resenje. Samo apple radi lepo u saradnji sa iphone. Placanje radi samo sa njim i jos sto cuda.
Pa kada vec imam iphone onda je apple sat logicno resenje.

1 Like

Ma naravno. Ali da imam kupio bih ovaj, svidja mi se.

Kod nas je svega 140 000 dinara :joy: Ali stvarno lepo izgleda.

Rekao bih da ultra vredi najvise zbog baterije. Traje do 3 puta duze nego na ostalim modelima.

Po meni najbolje sacekati apple watch 9 koji ce verujem biti slican sa ultrom. To je neki novi pravac koji ce da gura apple.

1 Like

Ako moze xiaomi da kosta ovoliko, ne vidim zasto ne bi mogao apple da dize cene u nebesa :slightly_smiling_face: nije samo apple kriv. Jedan xiaomi od 128gb kosta 1100€, oneplus 900€

Kada razmislim xiaomi 1100 ili iphone 14 pro za 1500, pre sam za apple. Tj 1300 je pro od 128 a pro max 1450

2 Likes

Samo jako oni se inače ugledaju na apple tako da ništa novo

1 Like

Ma ludnica.

1 Like

1000€ za pametan sat je previše, ako se baviš planinarenjem, ronjenjem i ostalim aktivnostima postoji toliko drugih i sigurnijh opcija. Pogotovo ako dodamo da retko koji sat ima solarno punjenje, onda previše je para. Bolje uzeti jeftiniji i biti miran, pogotovo ako padneš ili šta god pa sat bude oštećen.

1 Like

Poklon od preduzeće

14 Likes

Bogme ozbiljna priča

3 Likes

Samo jos da prebaci na mušku stranu😉

3 Likes

Uuuu svaka čast, tebe baš vole kada su se toliko ispravili…

1 Like

Dobio na poklon :smiley:

8 Likes

Ako sve bude kako treba… do decembra bi trebalo da bude u mom posedu.

5 Likes
1 Like

Ludilo. Da ne poveruje covek na tu cifru?
To je onda jedino objasnjivo da kupuju samo najbogatiji satove generalno.

1 Like