Kadokawa će imati svoju konferenciju 13.06. u Japanu

Kadokawa Games will host its Summer 2016 Media Briefing on June 13 at 13:30 JST in the Tokyo metropolitan area, the company announced.

The event will feature the latest information on new titles like “Demon Gaze 2, God Wars: Beyond Time, Root Letter, and so on.” The only other announced titles in Kadokawa Games’ software lineup are The Legend of Heroes: Trails in the Sky the 3rd Evolution and Reco Love for PS Vita, so we’ll likely hear more about those as well. It’s also worth noting that Kadokawa Games owns From Software, so it’s possible we’ll hear about something new from them.

The company is extending a special invitation to 10 lucky candidates (who are over the age of 20) to attend the event at their own expense by applying via a special application site. The application will be available until June 9 and winners will be notified around June 10.

Read more at Kadokawa Games Summer 2016 Media Briefing set for June 13 - Gematsu

Jedva čekam da kažu još o Demon Gaze 2 i ostalim igrama. Nadam se da će najaviti kad će igra izaći i kod nas jer je prvi deo fenomenalna igra. Isto važi i za Root Letter. Očekujem da će reći i nešto u vezi sa Dark Souls 3 DLC, jer se to uklapa u neki vremenski period ako će DLC izaći nakon E3, pri kraju godine.

1 Like

Drago mi je ovo videti “PS Vita” , tacnije videti da je jos donekle ziva. Ja sam je mislio prodati ali nema sanse…

Za toliko male pare moze da se nadje da nemas ni racun da je prodajes.Ps vitu je bilo pametno prodati pre par godina kad shvatis da konzola nema buducnost a jos uvek je na ceni i moze da se izvuce solidna kinta.Danas je to skroz druga prica

Hehe, ne da se :slight_smile: I dalje ima dosta igara, ali nema AAA igara, mada, ako su kao COD Declassified, koji je bio užasan, onda je bolje ovako.

Kada si vec spomenuo da dobvrsim ovaj post gore, posto je iza posta … :slight_smile:

posto ne bi dobio nista za nju bolje da mi stoji u kolekciji sa PS3 i X360, a i imam igara koje sam kupio i jos nisam odigrao, a zelja mi je da ih predjem.