[video]http://www.ign.com/videos/2015/10/06/just-cause-3-exploring-the-open-world[/video]
Za 2015 godinu grafika u igrici je prilicno losa ,jednostavno vidi se da je to igra , nema detalja sve je nekako jednobojno , ne znam ne moze se suditi po ovome ali videcemo.
Igra koja nije za (pogotovo grafičko) poređenje s npr. GTA5 jer ona to naprosto nije, niti je ikada ciljala da bude, niti furala taj fazon i artstyle. Uostalom ko je igrao JC1/2 to uveliko zna. Biće ovo skroz dobar JC.
Kontam da nismo pogledali isti video? Igra bas fino izgleda, detaljna je, rendering distance je bas velik, igra je sama po sebi ogromna. Ne treba ocekivati sad Vanishing of Ethan Carter nivo grafike, upravo zbog velicine svijeta, i nedostatka loading screenova. Jedino sto sam ja primjetio u videu u nekim scenama je nedostatak vegetacije, tj ravne teksture, al’ i to vjerovatno zavisi na cemu su pustali igru. Ako ovako izgleda na PS4/XO onda nam stize jedna bas fina igra. Ako bude optimizovana, na PC-u ce izgledati jos bolje, pogotovo ako bude i nekih modova.
Naravno ima i jos vremena da je poboljsaju ( ili s*ebu )
Ne znam onda, mene taj art style onda ne privlači baš zato što sam navikao na gta V i njegovu grafiku…
Mislim da malo skrnavis taj izraz - art style Obe igre imaju slican art-style, aka teze ka “realnom” izgledu, dok npr Okami, Borderlands, WoW, to su igre sa nekim razlicitim, distinktivnim art style-om koji ne tezi nekom realnom izgledu.
A Just Cause 3 ( bar po ovom sto smo vidjeli ) izgleda bar 360 puta bolje nego GTAV na X360.
Uporedi sam pa se uvjeri
Dobro sad kad gledam opet nije toliko losa grafika ali opet mozda su mi ocekivanja bila prevelika pa zato
Isti problem ima kao i pobjesnjeli Maks- grass pop-up. To bas moze da smeta, narocito kada uznemo u obzir da ovdje mnooogo vise vegetacije za razliku od Maksa.
Zato i kazem, to je vjerovatno na konzolama, zato sto su ogranicene VRAM-om ( ili je footage sa nekog jada od PC-a ). Takodje slicno i zgrade, vozila i vegetacija u GTA V samo odjednom “uskacu” u kadar na konzolama. Al’ dobro, ogromni su to svjetovi, nije ni cudo, tesko je renderovati sve odjednom, cak i na beefy masinama.
Jel se ovde beše može sve uništiti, kola, statue, zgrade, itd.? Just Cause 2 sam igrao samo demo i uživao u haosu koji sam pravio.
Meni je ovo solidno po pitanju grafike, ne treba svaka igra da ima bog zna kakvu grafiku. Od kad je ovako nešto meh?
Nedostatak vegetacije, mali broj npc-a u free roam-u, distanca nestajanja detalja - to mi sve zapada za oko i podseca na last gen. No, kako u zadnje vreme igram samo igre iz tog perioda, nesto mi i ne smeta
De si ti naso travu leba ti
Auh u stvari ima negde one osusene travuljine.