Poslao sam poruke ljudima iz top threadova koji se bave time, ali nisam dobio nikakav odgovor.Zanima me da li neko jos to radi ? U pitanju je xenon, stara verzija dashboarda.
na xenonu ti niko ne bi preporucio to da radis ,neko je pre tu konzolu igrao verovatno dosta , stara verzija ploce lose je reseno hladjenje tako da bi ti debelo platio ugradnju cipa a verovatno bi ti ubrzo crkla konzola.
Ako spamujes Mod-ove i Admine pm-ovima oko pitanja dobijas ban…
Moze da se odradi Jtag ako ima kompatabilan CB… Eto npr ja sada vidim temu za jtag… Ja modujem sve uredjaje mogu i ps2 da ti cipujem ?
Bitno da si ti vec tako protumacio da sam poslao 100 poruka, a ne po sms poruku ljudima koji su konkretno ostavili svoje brojeve telefona i naveli da se time bave… banuj me odmah tastatura huligani bicu ti zahvalan ._.
Zanimala me je cena i da li je moguce bez cipa zbog starog dasha, na kraju se isplati da samo odradim Flash, konzolu sam sve jedno dobio na poklon i znam da je to najgora ploca, ali cisto da se malo igram pa dokle radi.
Sve cemo na PM ili na email
Izvini mislio sam da si slao pitanja oko toga jer nisam video u kom odeljku si postavio.Moja greska.
Opusteno…