Jtag Xbox i Igre preko HDD-a

Kako da znam da li moj xbox ima JTAG, kako bih mogao da ubacim XeX menu i da igram igre sa HDD-A?

Posto sam citao da mora konzola da ima jtag kako bi mogao da se ubaci xex menu i da se igraju igre bez diskova, kada se instaliraju na hdd.

E sada me zanima i ako ne moze nikako bez JTAG da se instalira xex menu - da radi, kako ja onda da ubacim JTAG u konzolu da ima kako bi sve to mogao?

Nasao sam neke snimke na youtube - tutorijale, ako hocete mogu da postavim

nema potrebe

http://www.xboxrepublika.com/guides-tutorials/1198-xbox360-jtag-noob-friendly-f-a-q.html

Jtag nije nesto sto imas, nego nesto sto mozes da uradis. lepo procitaj ovaj tutorijal, ovo ti je objasnjenje i princip jtaga a ne tutorijal kako ga uradti. da sam hteo da napisem tutorijal napisao bih ga, ali nema potrebe zato sto je ovo vec bukvalno mrtav deo hackovanja xboxa 360. procitaj link i videces i zasto

Eh izvini a sad tek ne razumem “Jtag nije nesto sto imas, nego nesto sto mozes da uradis.”
Pa znaci, ako mi je konzola updejtovana ovim updejtom 2.0.8955 ili novijim, onda necu moci da ubacim Xex odnosno Xell program (hack) kako bih mogao da igram igre preko HDD-a?

upravo tako