Moze li mala pomoc, izvinjavam se ukoliko je bilo, ali nisam uspeo da nadjem. Treba mi pouzdana informacija ili link, posto su na netu razlicite informacije.
Sta konkretno od konzola moze da se cipuje, a sta flesuje i to kojim flesom?
Procitao, naravno.
Ovo se odnosilo na tip ploce. Neki Xenoni mogu jtag, neki ne, negde se tvrdi da svaka konzola koja ima hdmi moze rgh…
NEgde sam nasao da neki Opus moze, a neki ne… Neke konzole mogu samo LT2 maksimalno…
Sve u svemu, dosta preklapanja. Uzimam konzolu i veoma mi je bitno da znam sta da trazim, posto mi je bitno da moze rgh ili eventualno na najnoviji LT.
Kade vec kucam jtag i rgh su otprilike isto, a rjtag?
JTAG je softwareski propust i moze se uraditi na pHat konzolama sa starim dashboardom, xenon ne moze RGH jer mnogo tesko glitchuje i bukvalno beskorisno sem za dvd key. LT mogu sve konzole . Ukratko ali to je sve tj zakljucak i osnova i zakon i darvin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svaka revizija konzole ima u sebi odredjeni dvd drive. Od drivea zavisi koji LT moze da se ubaci. Isto i za JTAG/RGH, samo sto to zavisi od dashboarda. Evo informacija:
Xbox 360 - Phat - Post 13146 Dashboard
Hitachi - iXtreme LT+ v2.0
Hitachi 79- iXtreme LT+ v2.0b
Samsung - iXtreme LT+ v2.01
Benq - iXtreme LT+ v3.0
Liteon - iXtreme LT+ v3.0
Xbox 360 - Slim - Post 13146 Dashboard
Liteon 0272 - LT+ v3.0
Liteon 0225 - LT+ v3.0
Liteon 0401 - LT+ v3.0
Liteon 1071 - LT+ v3.0
Hitachi 0500 - LTU2
Hitachi 0502 - LTU2
Liteon 1175 - LTU2
Liteon 1532 - LTU2
Sve preuzeto odavde, mislim da ne moze biti pouzdanije: http://team-xecuter.com/forums/
ali iako je falcon poceo avgusta 2007 i dalje postoje i zephyri koji se proizvode nakon avgusta?!
Nema pravila, konektor falcona, placa falcon po komponentama, napajanje falconovo a na kucistu pise druga struja veca nego napajanje. Prelazni period ima misslabeled konzola, desava se i to ko sto slimovi imaju kuciste jednog dvd drajva a drugi model drajva. Svasta ima da se vidi.
Nesto kratko se prouzvodio i prestao.
Ovaj nzm da li je ovo ispravno ili ne ali potrebne su mi informacije. Da li ima nekog ovde da je u okolini Novog Sada, a radi flesovanje konzole? Izvinite momci…
Druze, ako pitas zbog neke sumnje oko slanja konzole, ovde mozes biti spokojan 100%. Imas dvojicu momaka (Smederevo i Cuprija) koji rade posao fenomenalno, ja ti potvrdjujem iz prve ruke. Ako ipak imas nekih drugih razloga sto mora uzivo, onda u redu.
Da ne otvaram novu temu a tema ima pregrst i svaka cast na ovom poslu na sajtu pa ako moze jedan brzi odgovor da ne cesljam sada sve.
Posto sam Ex Xboxovac vec 5 godina jer mi je tadasnja konzola dozivela RROD i zbog tolikog razocaranja nisam pratio nista po pitanju konzola sem tek po neku vest, sada nesto razmisljam da opet uzmem novu konzu.
Inace imam decu i zeleo bi da uzmem Xbox 360 sa kinectom da se zabavljaju.
E sad ono sto me interesuje neki savet koju verziju konze uzeti i sta preporucujete od "cipovanih"RGH ili LT+?
Imam od stare konzole igara koje su mi ostale pa naravno i oni dolaze u obzir da se vrate u zivot,no ono sto me zanima ta promena dashboarda pri ucitavanju original diskova dal je to jos uvek aktuelno?Imam jednog prijatelja koji je imao flashovanu verziju(ne znam tacno koja)i koristio je kopije igara bez problema no narucio je Gears of War 3 i kad je pokrenuo igra je instalirala automatski update i takoreci vratila konzolu na originalni dashboard i naravno kopije vise ne mogu da se koriste.
Dal je taj problem jos uvek moguc i sta preporucujete po tom pitanju?
Meni licno multiplejer ne igra neku ulogu a vidim da je on ipak i moguc preko RGH povezivanjem na PC pa ako se i odlucim na taj potez ne bi bio problem.
Dakle ako moze ukratko neki savet bio bi zahvalan.
Sad nemaš tih peripetija, samo narežeš ili prebaciš igru preko usb i pokreneš. E sad, ja bi ti preporučio RGH, jer ne moraš za njega da režeš diskove, već sve završavaš preko usb. Samo skineš i prebaciš, ali onda nemaš Online igranja. A sve ti je objašnjeno ovde po forumu kako se prebacuju igre i kako se pokreću. I uvek je tu neko da pojasni kako i šta.
Ok hvala na brzom odgovoru.
Svakako sam poceo da listam forum i malo vise da se upoznajem sa novijim stvarima oko Xboxa 360.Zaista totalno sam ispao iz price jos od pre 5 godina i nisam pratio scenu uopste.
Dakle RGH je najbolja varijanta,u ovom slucaju Xbox360 modeli sa 250+ GB prostora i da su otprilike od 2011 godine proizvedeni.