Jtag/rgh i lt 3.0 - Da li je moguce?

Mozda je banalno pitanje ali interesuje me da li konzola moze da ima uradjen jtag/rgh i lt 3.0, ili samo jedno? Hvala

Moze oba, ali u tom slucaju ako igras igre sa diska, ne mozes da ides na Live jer ce da te otkriju da imas modifikaciju (RGH) na konzoli. Takodje, postoje i specijalni, ali jako skupi i retki dual nand cipovi koji omogucavaju odvojeno koriscenje LT+ 3.0 i RGH i to tako da kada si na Live, ne mogu da otkriju da imas RGH, ali kao sto rekoh, ta varijanta je jako skupa, takav cip kosta i do 100 evra koliko sam imao prilike da vidim.

moze.

a moze i lock teme

U prevodu, vise se isplati kupiti nekog Jaspera tu za 90-ak igara i ici sa njim na live, i da imas neko slima, ili sta god sa vecim hardom i uradjenim rgh…

LT (lite touch) je samo hakovan firmware za DVD čitač i nema nikakve veze sa modifikacijama na ploči.
RGH (reset glich hack) je postupak ubacivanja modchipa na plocu tako što se ploča sa čipom žicama zalemi za ploču.
Konzola može da ima i LT+ i RGH
Sa obicnim RGH-om ne možeš na LIVE.

Za ovu varijantu RGH+LT sam i ja zainteresovan da imam na mome trinitiju (RGH u funkciji), ali odgovor ko bi to mogao da uradi nisam mogao da dobijem (ili to niko nemože da uradi). Na par drugih mjesta sam postavio pitanje (ovde na forumu). Razlog zbog zašto želim imati i LT opciju jeste mogućnost nabavke velikog broja LT diskova (čime bi smanjio zauzetost HDD-a tj. njegovo mjenjanje za veći) i spasio se amortizacije za skidanje istih igara sa neta (vrijeme, struja, otpakuj, raspakuj, kopiraj na hdd…).

LiteON disk je u pitanju ali ona verzija sa onim čipom na ploči koja se ne treba BUŠITI da bi se odradio LT (sada se ne sjećam jel to bi ona verzija koja se ne buši 03 ili 05, uglavnom kod mene se ne buši, o čemu pričam znaju oni koji se sa time bave).

I dalje mi nije namjera da idem LIVE kao što to nisam ni do sada činio a neću ni u buduće.