Jtag ne vidi usb memoriju

Xbox 360 falcon jtag ne vidi usb memoriju.
Probao sa vise eksternih hdd i usb flash drajvova i nijedan ne prepoznaje.
Nema instaliran xexmenu no fsd.
Usb dzojstik radi normalno, puni bateriju u sve ostalo.

xbox ne vidi NTFS particije. mozda zvuci glupo ali probaj da formatiras jedan stick na FAT32 i ustekaj ga

Znam da ne vidi.
Probao sam i sa fat32 i sa fat i nece.
Probao i sa eksternim hdd sa ps3 konzole, on je u fat32, i nece.
Dok se dzojstik najnormalnije puni preko usb kabla.

probao sve portove? imas i dva nazad

Crknuti prednji usb ako nece nista da prepozna, to sto puni ima liniju +5V ali nema data signale crknuti portovi, probaj zasnji on radi sigurno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nece ni preko zadnjeg da prepozna.

I ja se slazem sa M007P, verovatno i dalje salju struju ali podatke ne, tacnije dobijaju samo napon.

I kad izvadim bateriju iz dzojstika i povezem ga preko usb, sve radi normalno.
Kada upalim konzolu na eject i upali xell, ako je povezan usb pise usb found. Ali kad upalim konzolu tad ga ne prepoznaje.

Jesi usao u Settings > Storage da proveris da li vidi USB ili ?

Isao sam settings pa memory i nema niceg. Ne mogu ni nalog da napravim.
Da nije mozda zbog toga sto je onaj bas stari dash na konzoli?

koji je to “onaj bas stari dash”? koja verzija?

Sada pise 2.0.8955 a bio je 2.0.7371

pa ti druze ni igre ne mozes da instaliras na HDD sa tim dashom. mislim da je u pitanju JTAG 1 ako se ne varam. deifinitvno moras da ubacis novi dash, samo nemoj ko blesav da radis update jer ces unistiti jtag. nego lepo guglaj malo tutorijal kako se stavlja dash na JTAG 1.0

pretpostavljam da si takvu konzolu kupio. Taj dash je iz 2008. godine, i tvoj problem je skoro pa identican, kao kad bi nam sad trazio resenje kako da instaliras drajver za USB stick na windows 98.

i pogledaj sad sta nam covek napravi bijemo glavu kao ludi a resenje smo znali odmah, samo da si lepo postavio pitanje po ovome http://www.xboxrepublika.com/jtag-rgh-pitanja/8294-kako-pravilno-postaviti-pitanje-sablon.html

nije to dzabe tu…

U je covek ima smc jtag :).

Kada ucitas dump i key vrsta hacka mora da ti bude JTAG izabrano automacki ne RGH po tome kako si nam objasnio. OVO ti je samo jedna sitnica pogledaj ne diraj i ne radi sta ne znas cemu sluzi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hvala.

Jel ima neki link za update dash-a starog jtag-a?
Sve sto nalazim je za rgh.

isti ti je kao za RGH samo sto u opcijama onde gore desno u JR stikliras JTAG

Ok. Ja odradim sve iz uputstva, i dobijem updflash.bin. I sad kako da ga ucitam?

preko xell-a ili koristeci onaj program koji je u tutorijalu mozes i sa njime, sve lepo pise kako i sta…