Jel moze na xbox one s da se stavi externi hard disk i da u njemu se instaliraju igre

Dal mogu na xbox one s da se ubaci externi hard disk 1tb i da na njemu se instaliraju igre iz store?
Hvala braco i Sestre gejmeri

Moze.

2 Likes

Bitno da je usb 3.0 brzina

1 Like

na one s može, na series s ne može

edit omg sorry za necro meni bila notifikacija kao novo unread lol

Ne kasniš puno :hugs::rofl:

1 Like

da da samo jedno pola godine, šta je to

1 Like

Pozdrav. Da li neko zna? Uzeo sam xbox one s i kada udjem u store da preuzmem igru na njoj piše da je optimizovana za Xbox series X/S da li bi ona radila na mojoj konzoli?

Za svaku igru kada uđeš na storu , ukoliko nije kompatibilna , to jasno piše i neće ti ni dozvoliti da skineš (Uđi u Starfield recimo , pa ćeš videti tačno kako piše). To što je optimizovana za X/S nema nikakve veze sa tim da li je podržana na x-one

1 Like

Hvala. To mi stoji na 80% igara pa me patilo da li da skidam ili ne?

I još jedno pitanje možda glupo za vas. Novi sam u svetu konzola pa ne znam. Da li su igre jeftinije ako se uzme taj gamepass nego bez njega. Pošto ja bih igrao farming simulator i piše da košta 60$, da li je ta cena i sa gamepass-om?

Generalno imaš ponekad neke popuste na određene igre uz gamepass , ali to svakako nije vredno uzimanja gamepass-a zbog toga.
Dakle gamepass uzimaš samo ako su ti interesantne igre koje se tamo nude.
A ako te interesuje kako stvarno proći jeftinije za mnoge igre , pogledaj temu Xbox argentinski nalog(za turski sada).

1 Like

Kolega je rekao sve, samo bih dodao da je Farming Simulator 22 na GP.

1 Like