Evo, povodom izlaska igre, da se otvori i tema. (odradih pretragu za staru temu, ali nikako da je nađem) Igra je svega 5.89GB, i vredi skinuti.
Ja sad igram nekih 10ak minuta, i odlična je igra, iako treba dosta navikavanja na sistem kretanja i cover-a. Diskutabilno je pričati koliko je dobra igra na početku, ali zaista izgleda dobro. Moji utisci kasnije. Jel’ još neko igra?
Mnogi kažu da je igra odlična, ali da traje jedva 5 sati.
eto sada koga zanima igra moze da vidi kako izgleda pa da odluci dali ce da skida ili ne. jer ako je stavrno samo 5 sati onda mi je to bas malo. ali dobro kome se svidja zna gde ce je pronaci.
OGROMAN sam fan 007 i ovo cu definitivno probati, ovako vizuelno izgleda odlicno… Samo mi jedno nije jasno… Zasto ovaj glumac, pored zivog Son Konerija
A Šon Koneri je ‘‘dosadan’’ za igre, u njegovim JB filmovima 70% priče, 20% romanse i 10% pucanja.
Ovo im je nekako najbolji recept bio za igru, verovatno je zato Quantum of Solace prva JB igra koja je mnogo bolja od predhodnih.
Ja cu sacekati par opisa od strane profesionalnih kriticara (najpre Eurogamer),pa cu onda odluciti da li cu igrati,deluje mi zanimljivo,moram priznati…
Inace,official release date je 5.11.2010.
Citat sa drugom foruma… Izgleda da su nas prevarili sa ovim gameplay filmicima.
Da dojavim zainteresovanima da je najnoviji James Bond 007: Bloodstone… dosta loš. Rađen je nevezano za ijedan film, dakle obećana je pažnja na to da bude dobra igra itd., ali od svega moram da primetim da se da zamijetiti samo solidan produkcijski nivo i to na najmanje bitnim elementima - glasovna gluma, modeli koji liče na glumce, tekstura vode itd. Sve ostalo je… abismalno, od dizajna nivoa preko AIja protivnika do činjenice da igra potpuno besramno imitira Splinter Cell Conviction i Batman Arkham Asylum ali sve još više pojednostavljeno i zaglupljeno da se, eto, deca ne zbune… Žalosno je to, znajući da su igru pravili Bizarre Creations koji stoje iza PGR, Blur i Geometry Wars… U ovoj igri, čak je i vožnja očajna, što tek nisam očekivao… Za zaobići u poširokom luku.
@padawan
Nadam se da ovaj lik koga si citirao i inace ne tolerise male greske (Nadam se da nije upravu)… Jer mi stvarno deluje kao nesto sto ima potencijala…
U Mario,cim taj lik,ko god da je, pored Castlevanie,Fable-a i Vanquisha igra James Bond-a meni je odmah jasno koliko je sati.
Ja bez obzira nisam planirao ni da nabavljam ovo,toliko je kul stvari za odigrati da me prosto prosto mrzi da ubijam narod sa britanskim spijuncicem.
Mada me cudi kako neciji sud moze uopste da stvori nekom drugom sliku o igri.
Ja licno dok neki naslov ne propustim kroz sake,ne mogu da imam stav o istom.Svako od nas ima drugu tacku zabave i kod svakog je jedinstvena tako da nijedna igra ne moze da se generalizuje.
Iz tog razloga niti citam/pratim opise i ocene igara , niti previse uzimam u obzir tudju procenu odredjenog naslova.
Puno su jaci faktori zelja za igranjem,trenutno raspolozenje od komentara nekog 3eceg lica koje na igru gleda iz svoje perspektive.
Pa zavisi, naravno, ali provalis ako se necije misljenje poklapa sa tvojim i onda na to obracas manje ili vise paznje. Ali evo bas obrnuti primer - igram Force Unleashed 2 i pomislim, ma sta tu meni neko prica o repetativnim nivoima, hocu star wars i bas me briga, kad ono stvarno, nivoi se sastoji od potpuno istih kloniranih deonica, stvarno retko se vidja tako nesto u danasnjim igrama. Mislim, nema smisla ni odlaziti u drugu krajnost i potpuno ignorisati ocene jer ljudi ipak dozivljavaju igre na slican nacin. I po ko zna koji put potvrdilo se da je utisak o igri slican kao na odlicnim gametrailers video opisima. Meni je na kraju krajeva uzivanje samo da gledam te opise jer me uveduu igu i otprilike imam ideju sta da ocekujem.
Svaka ti dala. Bas je to i moje misljenje. Recimo Bioshock koji su svi hvalili ja nisam ni probao jer mi deluje dosadno.(mada sam se najverovatnije prevario, ali nema veze). Takodje kada gledam rivjuove na gamespotu ili citam u nekom casopisu, ono na sta obratim paznju su dobre strane i lose strane, pa iz toga izvlacim zakljucak da li mogu da predjem preko losih strana i dodjem do dobrih kako bih igrao igricu. Na ocenu se ne obazirem.
Ne vidim razlog skepticizmu, jer, jednostavno rečeno, niko ovde neće… Khm, nabaviti igru na legalan način. Igra je sasvim solidna, upravo je igram. Glupo je reći da nije vredno nabavke, pogotovo na način na koji svi to rade, pa i ja.
Igra je donekle perfektno oličenje Bonda. Sad, odabir Craiga je stvar diskusije (James Blond), ali tako je kako je. Ni ne vidim zašto neko ne bi probao igru ako proćita neka loša mišljenja. Internet je pun idiota, i likova sa visokim standardima (slični se mogu naći u Svetu Kompjutera), kojima svaka igra kopira druge, i tie nije originalna. Šta, Splinter Cell: Conviction nije ništa kopirao? Kopirao je sve. Kopirao je recept za uspeh koji su postavile igre pre njega još pre skoro deceniju. Isto i za Batman: Arkham Asylum.
Kao što Pekiša reče, čovek ne može da ima svoje mišljenje o igri ako je ne proba. Pogotovo se to mišljenje ne može bazirati na gameplay klipovima koji pokazuju 5% akcije. Lično ne znam koliko traje, ali ću javiti.
Ja lično nikad ne igram neku igru sa velikim očekivanjima. Zato mi je i većina više nego dobra. Nekome je Kane & Lynch 2 oličenje neuspeha u ovoj industriji, meni je igra ‘‘brutalna’’. (doduše kratka, ‘‘short, but sweet’’)
A sad me izvinite, moram da ubijem Grčkog narko bosa.