Iznajmljivanje i kupovina filmova i serija preko PS Store - PS4

Ćao,

Da li neko zna da li je moguće kupovati i iznajmljivati serije i filmove preko PS Store za američko tržište (za njega sam otvorio nalog). Igre sam kupovao preko kredita sa Amazona ali to ne funkcioniše za filmove i serije.

Ne znam da li pravi problem zbog IP adrese i ako je to slučaj da li postoji neka mogućnost da se to prevaziđe.

Hvala i pozdrav!

Mislim da su filmovi i serije region lockovani, tako da ne možeš. Jedino sa VPN-om, ali ne znam da li sony to dozvoljava

Ja sam probao neke free, cisto bas da vidim, i ne moze. Sad da li moze ako platis, nemam pojma… Probacu jednom kad daju mass discount pa film bude 1$

Ja sam čak i hteo da platim i za iznajmljivanje i za kupovinu, ali čim stignem do check-out i kada treba da potvrdim prijavljuje kako nije moguće da se izvrši transakcija. Čuo sam da je moguće ako imaš američku kreditnu ili debitne karticu prijavljenu na Playstore pa me zanima da li je neko to probao.

Da mozes sa US accountom i US debitnom, kreditnom ja sam kupovao pre. Meni je skoro odbijana nasa na MS store za live, prodje sve ali na kraju odbiju, skinu pa vrate pare cak sam sa ms-om pricao preko telefona bla bla ali nedaju strane kartice na domaci teren :).

Sent from my iPhone using Tapatalk