Izgleda da prvi Darksiders stiže na Wii U, XO i PS4

https://www.gamefly.com/#!/game/Darksiders/5011516

https://www.gamefly.com/#!/game/Darksiders/5011517

https://www.gamefly.com/#!/game/Darksiders/5011518

Možda će uskoro najaviti Darksiders 3, a ovo je priprema za to. :slight_smile:

daj boze :smiley:

Možda ovaj put pređem prvog bossa :smiley:

1 Like

Nordic je rekao kad su kupili IP da će definitivno napraviti Darksiders 3, ali da ćemo se malo načekati dok sve organizuju. Ovo mi deluje kao priprema za Darksiders 3 :slight_smile: I da će se nastaviti nakon nakon kraja prvog dela, a ne da opet bude neki prequel ili side story.

Ako ne predjes, preci cu ti ja :smile::smile::smile:

Ako hoce da pozure bice nastavak, ako hoce da u svakoj igri prikazu jednog jahaca, onda ce opet biti paralelna igra sa kecom kao sto je bila dvojka.

I na kraju kad naprave darksiders gde su svi prisutni, igru naprave kao dungeon siege :smiley:

Sumnjam da mogu da izmuzu još dve igre koje neće biti nastavak. Možda naprave jednu gde pola vremena igraš sa jednim a pola sa drugim od preostalih jahača. Pa onda nastavak.

Meni je drugi deo bio nekako dosadnjikav, a ne znam ni sam da kazem zasto. Radio sam uglavnom sve sto i u prvom delu, s tim sto mi je prvi drzao paznju zakucanu za ekran, dok sam drugi batalio negde na pola.

1 Like

Isto kao da sam ja pisao post, posto se po svemu nalazim u postu :slight_smile: . Tacnije hocu reci, prvi deo sam presao i to sa uzitkom dok sam drugi deo dosao do negde trecine igre i batalio, posto mi nije bio niti blizu kao prvi deo koji je bio odlican.

Isto kao i kolege iznad. Prvi “progutao” a drugi igrao, kao pod moranjem, i batalio na pola.

1 Like

Sad kad smo se svi slozili, jel ima neko ideju zasto? :smiley: Previse nefokusirana? Preduge deonice? Previse svega? Ne znam.

Veruj mi da razmišljam već pola sata i ne mogu da se setim zašto sam odustao, i šta mi je tačno smetalo…

1 Like

Meni je najviše smetao loot sistem koji su ubacili jer je tad bilo kul da sve ima loot. Nakon nekog vremena sam prestao da obraćam pažnju na loot u potpunosti. Samo sam hranio Scythe, ostalo ko šiša.

Zatim, namenjivanje jednog dugmeta samo za skakanje dalje od zida ili platforme, što me je toliko puta zajebalo i dovelo do brojnih smrti, u toj meri da sam stigao do pola igre pa batalio.

Ali ono glavno: igra je dosadna. Baš me boli briga za većinu ovih likova, ali i za Death kao lika. Nije pomoglo ni to što nisu direktno nastavili priču, već su napravili ovaj pre sequel.

1 Like

Radi tih loot sistema sto su ubacili sam ja najvise i batalio igru, vise mi nekako nije bilo “to to”, delovalo mi je sasvim drugacija igra u odnosu na prvi originalni deo, koji je bio odlican, a i sve sto sam isao dalje sve dosadnija i napornija igra mi je bila, ne znam zasto…

E ova vest me najvise raduje u poslednje vreme… :smiley: Meni su se svidela oba dela podjednako, oba lika su mi badass… :slight_smile: Voleo bi da u trojci bude i jedan i drugi lik, da ne bude samo sa trecim jahacem apokalipse na primer. U svakom slucaju, vrh. :slight_smile: Znam da nece biti, ali zamislite darksiders sa grafikom God of War-a… Auuuu, pa to bi bio kraj za mene. :smiley:

Prešao sam oba dela, ali mi je prvi bio mnogo bolji, drugi je imao taj osećaj monotonosti jer su sve deonice bile mračne. Takođe mi je War bio mnogo gotivniji lik, ne znam ni ja što i cela priča oko njega i bossovi su mi bili mnogo bolji. Najbolji deo igre mi je bio kad treba da donesem 4 srca, ko je prešao igru zna o čemu pričam, a ko nije neću detaljisati i spoilerovati.

Pojma nemam, meni je drugi deo bas super legao. Secam se kad je igra izasla i ubacio sam je u konzolu samo da isprobam da li radi, i zadrzao sam se neka 3h “testirajuci” igru. Presao sam je vise puta sa svim predjenim side-quest-ovima, svim tajnama, svim sakupljenim stranicama, bukvalno sve sa svim DLC-evima. Cak sam presao i onu arenu (zaboravio sam kako se zove) sto moras da predjes 100 wave-ova u jednom pokusaju. Dosta raznolikih stvari ima, ko je zagazio u ovo isto koliko i ja, zna o cemu pricam. :slight_smile: Ali mozda i zato sto sam prvo igrao drugi deo, pa tek onda prvi, pa mi nije utisak kao svima vama, Ali dobro. Super vest u svaom slucaju. Jos da neko pametan najavi novi Prince of Persia da je nalik Warior Within i to je to. :smiley: