Izbijanje svetlosti na TV-u

Druze nije mi bas do sprdnje na moju muku

Ovo je strasno. Ja bih kontaktirao prodavca i trazio pare nazad…ovo je sve samo nije tv

Мени се ово појавило на Lg tv-u, али после 8 год коришћења. Чуо сам да постоји замена неких вертикалних… релативно јефтино…јбг… оде ми мисао…

Ma gremlini su krivi…

Videcu da mu trazim ili pare nazad ili novi tv. Necu da dozvolim da mi prcka po 2 dana starom tvu koji je u katastrofa stanju. Na rtings si pokazali uf8500 da ima problem i da je los po tom pitanju izbijanja svetlosti a ovaj moj izgleda jos duplo gore

Trazi pare nazad, tek si ga kupio…ajde da je proslo pola meseca pa da ti ide cackati, ali dva dana druze…One prve dve slike sto si okacio u onom prvom postu i nisu izgledale tako lose, jer zna se to desavati, ali ova sada zadnja slika je uzas, neki “defekt” panela je…

Imam novi problem na famoznom tvu(jos prodavac nista nije preduzeo po pitanju popravke i zamene ili ti zavlaci me). Od malopre ps4 mi ne radi ni na jednom hdmi ulazu dok sa druge strane d3 sbbov radi na sva tri hdmi ulaza. Spojim ps4 na drugi tv u kuci i odma sve super radi. U cemu je problem, pomajte

Evo proradilo, posle drugog gasenja televizora

Moj savet ti je kao sto sam ti vec rekao, da vratis taj TV i neka ti lik vrati pare, jer kako ti je krenulo…nadam se da znas samo di lik zivi.

Da upravo sam to trazio od njega. Poslao mu poruku jos u petak i kulirao me do subote dok mu nisam poslao jos jednu poruku(malo direktniju). Rekao da ce mi juce sve javiti, da bi mi danas poslao poruku da mi sutra sve javlja. Ja sam potencirao da dobijem novi tv(iako je on isao na pricu da je to mana edge led tv-a) rekavsi mu za rtings sajt gde se moze videti da svaki tv iz serije 6 ima fenomenalnu uniformisanost ekrana dok ovaj moj ima katastrofalnu i da je to vise nego ocigledno falican primerak a ne mana cele serije

Poslao sam ti PM!