Danas se pojavio demo za ovu igru na Live-u i mozete ga skinuti u sekciji Game Marketplace/ Games & Demos/ Newest.
Ovaj demo je zapravo za pc i ps3 izasao znatno ranije ( pre 15ak dana), ali za xbox je izostao zbog tehnickih problema…
Juce sam probao Fifa 12 demo i nije lose, ali kao i svaka fifa nema previse novina.
Podelite sa nama vase utiske na osnovu onoga sto mozete da vidite iz demo verzije…
Probao sam i nisam oduševljen. Golmani su očaj živi, postaviću snimak situacije koja mi se desila u trećoj utakmici. Fizika lopte veoma čudna, lopta neverovatno ubrzava, ladno padaju golovi sa ~30m. PES ću izgleda jedino igrati zbog football life-a, za sada FIFA za klasu bolja.
Pa nije ovo bug, samo glupost.
Hahaha strasan bag… Slazem se, reakcije golmana su lose, i povremeno secka tokom igre, ali treba imati u vidu da je to samo demo verzija. Finalna ce biti mnogo bolja, nasminkana… Ja sam zadovoljan pesom i ove godine cu ga igrati. Fifa 10 mi je bila mnogo bolja od Pesa, ali kada je ubacen ovakav pas u pesu samo njega igram. Fifa je iz godine u godinu ista i lako ju je igrati. Opet to je samo moje misljenje.
Ispresavijao sam se od smeha
Ma ovo je smesan fubal,100 godina daleko od realizma!!Fifa dominira zadnjih godina i tako ce i ostati!!Fifa 12 odlicna,ponasanje comp. igraca mnogo bolje…
Fifa je je prelaka, pas je skriptovan i lopta uvek dodje do drugog igraca makar vi ne nisanili ili bilo sta… Kada igram fifu posle pesa, pas mi je preko 95% uvek… Sada ce neko da mi kaze: pa ti namesti na manual sve, na teze… A zasto bih ja to radio?! Zasto to ea nije namestio sam? da bi privukao debile koji nikada nisu igrali fudbal i kojima ce od prvog meca da polazi sve za rukom… A i mnogo je sporija igra i sve u fifi, lopta kao da je kamencina, jedva se kotrlja…
Pa i na PES-u sada postoji pomoć pri pasevima. A ako ti ne želiš da igraš igru jer ti je teško da prebaciš na manual svaka čast, nemam reči. Mene od ovog PES-a najviše osbijaju užasni golmani, prelaki golovi sa 25+ metara i fizika lopte.
Pa pazi najmanji problem je da to uradim, ali zasto bih kada sve to imam mnogo bolje odradjeno na pesu. Sto se golmana tice ja sam odigrao dve tekme na pesu i nisam iskusio nikakav problem sa golmanima, jedini koji sam video je onaj tvoj na youtube-u… A i fifa je stalno ista svake godine, onaj sugavi meni, dosadna arena, i naravno podesavanje taktike, aj budi objektivan pa mi reci da ti je bolje podesavanje taktike na fifi? Nisam ja na strani pesa i mrzim fifu ili tako nesto, ja igram sta mi se vise svidja, kazem ti fifa 10 mi je bila bolja, ali to je verovatno zato sto je pes10 bio sr… I da golovi sa 25m… sto da ne? Kada moze Deki Milovanovic, Lazovic sto ne mogu neki bolji igraci?
sacekaj jel pricamo o fifi12,fifi11 ili pricas o fifi pre 5 godina,jer izgleda da si je tad zadnji put igrao posto je tad takva i bila!!Prvo je PES mnogo laksi nego Fifa,drugo je pas igra mnogo bolja i teza nego na PES-u,na PES-u lepi se lopta za noge i pas je 100 posto realizovan,trece pokreti igraca u Fifi i PES ne moze da se uporedi,cetrvrto lopta je u fifi jedno 20 puta realnija nego u PES-u,ne mogu vise da nabrajam,ali PES zivi od imena vec zadnjih par godina,jer igra kao igra je sve gora!!veliki pozdrav
Ne, ja probam svake godine i fifu i pes i na osnovu toga izaberem sta cu igrati naredne godine… Meh sada da ulazim u raspravu nema smisla, to bi bilo cisto gubljenje vremena, tako da cu preskociti
p.s. fifa pre 5god je ista kao ova jer nista ne menjaju sem godine
Svako ima svoj neki ukus,ko voli realan fudbal i ko bar malo prati fudbal on ce izabrati fifu!! PES-u cestitam na stadionima i na ponasanju igraca posle gola,inace sve drugo zaostaje jos par godina!!!:emoticon-0100-smile
Ako ti tako kazes…
Ne znam za vas,ali meni se mnogo vise svidja pes 11 od ovog Ovde mi se igraci u opste ne krecu,ma nista mi se ne svidja :doh: Inace,fifa mi je uvek bila glupa
Kada pominješ pasove, taj manual je prva ubacila FIFA, i iskreno ne vidim razliku između igara. Meni je dosta promenjen u ovoj Fifi. Arena mi se oduvek sviđala, mada je to do ukusa. Podešavanje taktike je mnogo bolje u PES-u. I trebaju da padaju golovi sa preko 25 metara, naravo, ali ne da svaki drugi bude gol/stativa. Reći da je FIFA ista poslednjih 5 godina je glupo. I nemojmo više da gušimo ovi temu.
Pa nije, realno nista ne menjaju, ubacili kao neko gradjenje prosle godine, ono ne lici ni na sta… Ne slazem se da je svaki suta sa 25m gol ili stativa. Da, moze da se da sa te distance, za razliku od fife gde je to nemoguce, ali ne ulazi svaka lopta.
PES je jednostavno bio dobar u eri ps2,tad je dominirao!!cim je izasao xbox360,ps3 fifa se vratila na velika vrata!!!:emoticon-0100-smile
U FIFI je problem sto na uvek istu foru mozes gol da das, ako imas brza krila letis sa strane, ako imas snazne napadace kreni skoro sa pola i protivnike samo odgurujes. Jedino sto je bolje su animacije, uvek bile i mozda atmosfera.
ja ne znam na kojoj tezini vi igrate,ali ja uvek na legendary i bez pomoci,tako da je nemoguce tako pretrcati celu odbranu druze!!!