Izasao Forza 4 DEMO!

Izasao je Forza Motorsport 4 demo. U quick race-u mozete voziti 1970 Mercury Cougar Eliminator, 2011 Subaru WRX STI i 2010 Ferrari 485 Italia, na novoj stazi Bernese Alps. Takodje cete moci isprobati novi Rivals mod. U tom modu pokusavate da pobedite protivnicko vreme, u automobilima** Pagani Zonda C, BMW M5 i Ferrari 458 Italia**, na dosta vecem delu Bernese Alps staze!

Uzivajte, i dajte utiske!

Forza Motorsport 4 Demo - Xbox.com

Pa izasao je ima 5-6 dana. Pogledaj u Forza 4 temi da sam vec pisao o Demo-u.

Danas je zvanicno na LIVE-u izasao.

Valja li necemu?

Jos pitas :slight_smile: Verovatno najbolja simulacija voznje na ovoj generaciji konzola.

S obzirom da je jedina, mora biti najbolja :D, no to nuzno ne znaci i da je dobra :wink:

ako je bolja od Forze 3, meni je to dovoljno! :slight_smile:

Kako jedina, kad je tu i GT5, a i prosla Forza?

GT5 = PS3

A forza da je jedina je mislio valjda generalno na igru Forza Motorsport, a ne na cetvorku

Pa da, zato sam i rekao “u ovoj generaciji konzola”, misleci na PS3 i 360.

Ne znam, za moj ukus je sve ovo previse sporo. Idem navodno 100 na sat, a izgleda kao da idem 40 na sat i skrecem u krivinu i skoro da moram da stanem da ne bi auto vukao preko nosa. Mislim, totalno nerealno. Vozim kola i realnom zivotu, znam da se to ne desava. Malo mi je smorna igra. Takodje me nerviraju kontrola na LT i RT, mislim na gas i kocnicu i na analogni upravljanje. Umesto da su stavili na A i X gas i kocnicu. Pretpostavljam da ovo moze da se promeni u full verziji. Ako ne moze, onda mi je to dovoljan razlog da batalim igru.

Pa ne znam, osecaj brzine su MNOGO popravili u odnosu na trojku. Sto se kontrola tice, pa zamisli da u stvarnosti mozes samo da pritiskas gas i kocnicu do kraja, da ne mozes malo da das gas, da malo prikocis. I ako si u stvarnosti usao sa 100km/h u krivinu svaka ti cast!

zavisi kakva je krivina

Pa nisam ja rekao da sam sa 100 ulazio u krivinu, vec da vozim 100 na sat a osecaj je kao da vozim 40. Pa onda moram da ukocim kao da vozim 10 na sat da bih usao u krivinu.