Izasao 2.0.17150.0 dashboard

MS je nesto pomahnitao, nakon samo 7 dana je izasao novi dashboard. Zaista ne znam sta toliko ispravljaju, moguce da ima veze sa onim XBLSE s kojim navodno moze da se koristi neogranicen besplatan Live Gold na RGH konzolama.

Promene:
System Software/Xbox Live Changes

  • Mandatory update that prepared for subsequent growth of the service

Moguce da je i zbog Lizard Squad-a sto im je napadao servere pa brze bolje da updateuju.

Ti lizard paćenici samo ddos-uju server, nisu nikakav upad izvršili.

Nisu ali se hvale kako ce onesposobiti XBL servere 24. i to za “stalno”

Sumnjam, ali naravno da M$ treba da se malo zabrine.

Da mi je samo znati sta je u mozgu coveka koji nadje JOS NEKOLIKO takvih istih ljudi koji svi zajedno rese da ddosuju gejming servis. Good for you, young padawan, uspeo si u zivotu.

Pazi, možda i obore servere, ali za stalno? Nema šanse. Gušteri mnogo jedu g***a i umislili su da su neko i nešto. Jeste da svako može odraditi DDOS sada, ali da to bude zauvek? Nema šanse, ma koliki DDOS da urade. Jedino da odu gde su serveri i raznesu sve servere i celu MS kompaniju.

G***a koja nemaju pametnija posla. Fight the man i ta sranja.

Ovo je mislim bio njihov treći napad na MS, bilo ih je i 2 na ps a najavili su da je sve samo uvertira za christmas kada planiraju all out attack.
Voleo bi da znam šta je u mozgu mojih vršnjaka od 30+ godina koji žive u roditeljskom podrumu i koji su ženske genitalije videli samo na filmu.

na kraju jel “safe” da se uradi update na 2.017 jer sam ja još na 2.016 …?
zbog lt pitam …

Jeste, verovatno neće ništa da rade zbog LT, jer im se ne isplati da gube bazu korisnika koji plaćaju Gold, a igraju na 360. Provereno, sve radi i dalje.

Ja sam ga uradio kao i vecina na internetu, kopije rade normalno :wink:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Error bot

odrađen update, sve radi normalno … hvala na odgovorima

pozzz
dali je ovaj update siguran [SIZE=3][COLOR=#333333]Dashboard Update 2.0.16767.0?
[/SIZE][/COLOR]

Nije… El si procitao da je lik iznad tvog posta vec uradio update i da je sve normalno???

pa jeli to zadnji update za xbox 360 2.0.17150.0?
jbg ja sam ti noob pa se baš nekužim…

Da, po stoti put, BEZBEDAN JE. Verovatno će i onaj nakon njega biti bezbedan, i onaj nakon. Ukoliko nema upozorenje na forumu, onda je bezbedno

Sent from Despair Academy using E-handbook

Pozz, čitam ovde po forumu da je novi 2.0.17150.0 dashborad update siguran, ja sam juče updateovao live sa 2.0.16537.0 na 2.0.17150.0 i sad neće da mi čita rezane diskove imao sam L.T. 3…
A pošto sam totalni noob za xbox slim 360 prekjuče sam ga dobio, (a i za svaki drugi) sad ne znam šta da radim, dal’ opet da ga flashujem ili da uradim RGH ili ovo može nekako da se iskombinuje , please help ??

P.S.
Koliko je vremenski potrebno d ase uradi RGH

Za rgh, ako saljes nekome od majstora sa foruma, onda dan-dva treba da stigne postom do njih, i dan-dva do tebe nazad… E sada za koliko ce uraditi rgh, to sve zavisi koliko oni sami imaju posla… Meni je Mirko odradio vrlo brzo i pored toga sto su bili praznici, jedino je trebalo dosta dugo da ode konzola do njega, zato sto sam je poslao 31. decembra…