ISO2GOD - Gdje kopirati?

E ovakva je situacija: Imam Jaspera bez ugrađenog hdd-a, fsd je instaliran na usb-u od 16gb, dok igre pokrećem sa eksternog diska. Inače skidam .iso igru i provučem kroz xbox backup creator te ih držim na eksternome disku u mapi “Games” i to radi savršeno. Problem je što sam skinuo Far Cry 4, koji je već obrađen u ISO2GOD formatu(dakle imam mapu sa datotekama data0000-data0048) i sada me zanima gdje trebam ovo kopirati? Na eksterni gdje držim ostale igre ili u content na ovome usb-u sa kojega pokrećem FSD?

isti djavo. Iso2God samo drukcije pakuje. Ali stavljas isto gde sa XBC

Odlično, probat ću ujutro. Dakle ista procedura: prebaciti na externi u folder games, u fsd uraditi ručnu provjeru diska i to je to?

to je to

Samo ako provlacis krzo Xbox backup creator , sklonice ti bespotrebne zastite i samim tim ce ti igrica koji gigabajt manje zauzimati pa ako imas malo manje memorije na externom ovo ce ti dobro doci :wink:

Far Cry 4 ima neke peripetije pri instalaciji. Pogledaj ovu temu i naci ces odgovor kako da instaliras: http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=12705

isto to mozes da uradis i sa iso2god, samo iskljucis padding